14 / 05 / 2024

beylikdüzü sosyal tesis

beylikdüzü sosyal tesis

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandıracak.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.

Denizli Bozkurt'a yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde inşa edeceği sosyal tesis ve pazar yeri inşasına başladı. 

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Gaziantep Büyükşehir'den 4 yılda 41 sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 4 yılda 41 adet sosyal tesis inşa etti.

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi açıldı!

Beylikdüzü’nde apartman görevlileri için inşa edilen sosyal tesis hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin açılışında konuştu.

beylikdüzü sosyal tesis Haberi

beylikdüzü sosyal tesis


Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Beylikdüzü’ne 5 tane sosyal tesis kazandıran Belediye, 2017 yılında Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir tane daha sosyal tesis inşa edecek.


136 metrekarelik alanda inşa edilecek Emekliler Lokali ve sosyal tesis, 2017 yılı sonuna kadar aktif hale getirilecek. Tesisin inşaatı tamamlandığında tesise uygun bir peyzaj çalışması da yapılacak.


Sosyal donatı alanları oluşturmaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaptığı açıklamada yaşam kalitesini artıran en önemli kriterlerden birisinin de yeşil alanlar olduğunu belirterek çocukların sosyalleşebileceği ortamları arttırmanın yanı sıra ilçenin emeklileri ve orta yaş üstü kesimi için de keyifli mekanlar üretme çabası içinde çalıştıklarını vurguladı.




Beylikdüzü...