30 / 04 / 2024

Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları

Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları

West Side projesinde 166 tane dükkan bulunuyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılan projede 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. İşte Beylikdüzü West Side dükkan fiyatları..

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları!

Toplam 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Westside İstanbul 'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları...

Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları'nda 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Belediyeden tripleks dükkan!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'de yer alan tripleks dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

KİPTAŞ Beylikdüzü'nde dönüşüme girdi!

KİPTAŞ, Beylikdüzü'nün Gürpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.  Dönüşüm çalışmaları ile 7 bloktan oluşan 260 dairelik site yenilenecek

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Dükkanı olanlar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, '2016’da kentsel dönüşüme giren bir dükkanımız vardı. Dükkan sözleşmeye göre net 21 metrekare teslim edilmesi gerekirken, bize 15 metrekare bir yer veriyorlar ve sözleşmede yazılı bazı donatılar da eksik. Ne yapmalıyım? Sonuç ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'ndan 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan dükkan ve ofisi satışa çıkardı. Yakuplu Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 488 bin 600 TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü'nde 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu'daki dükkan ve ofisi ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Ödül İstanbul projesinde toplamda  2 bin 683 konut ve 102 ticari dükkan bulunuyor. İşte, Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi...

Huzurlu Marmara Beylikdüzü satılık dükkan fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi 500 konut ve 27 ticari üniteden meydana geliyor. Projede son 6 dükkanın satışları devam ediyor...

Beylikdüzü Huzurlu Marmara dükkan satış fiyatları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara dükkan satış fiyatları 1 milyon 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Huzurlu Marmara dükkan fiyatları ne kadar?

Toplam 500 daire ve 27 ticari birimden meydana gelen Huzurlu Marmara projesinde dükkanların bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki Beylikdüzü Huzurlu Marmara dükkan fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Kentsel Dönüşüm projesi İBB'ye sunuldu!

Beylikdüzü’nde kentsel dönüşüm çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediye meclisinde onaylanan proje ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın onayına sunuldu.

Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları Haberi

Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları

Beylikdüzü West Side dükkan fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ama onun öncesinde projeden bahsedelim. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Beylikdüzü West Side projesinde teslimler 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Projede 1.555 tane daire ve 166 tane dükkan bulunuyor. Dairelerin tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.


Tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılan Beylikdüzü West Side projesinde yüzde 5 peşinat ödendiğinde 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projedeki daireler 40-210 metrekare, dükkanlar 20-1.323 metrekare arasında değişen alana sahip. 


Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta, Okul, Üniversite, AVM, Hastane ve TÜYAP fuar alanına yürüme mesafesinde inşa edilen Westside İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


West...