18 / 05 / 2024

Beylildüzü Ro-Ro Limanı imar planı

Beylildüzü Ro-Ro Limanı imar planı

Beylikdüzü'ne yapılması planlanan 'Ro-Ro Limanı' projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kararıyla askıya çıktı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

İŞKUR duyurdu! KPSS şartı yok! Tam 548 büro memuru alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu tarafından  özel şirketlere ve kurumlara sınavsız ve KPSS şartı olmadan toplamda 548 büro memuru alımı yapılacağı açıklandı. Peki kimler başvuru yapabilir, başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

İŞKUR'dan büro personeli olma fırsatı! KPSS'den bu puanı almanız şart!

KPSS şartı bulunan büro personeli alımı başladı! Puan şartını sağlayan her aday iş başı yapıyor: Mülakatsız personel alımlarına dair detaylar belli oldu. Alım bekleyenleri sevindiren bu habere dair detaylarda belli oldu. 

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu altın ve dolar almak isteyenler için 'Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun sürekli fiyatlara bakmayın' diyerek sert uyarılarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Savaş Erdem: 2020 planlarımızda sapma yok, yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda NYK Line ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını belirtti.

Hzrkent Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzrkent Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye’nin en büyük otomotiv limanı için Japonya’dan kredi!

Türkiye’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otomotiv odaklı Ro-Ro limanının inşası için OYAK tarafından, Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası ve MUFG Bank ile kredi anlaşması imzalandı.

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Beylildüzü Ro-Ro Limanı imar planı Haberi

Beylildüzü Ro-Ro Limanı imar planı

Beylikdüzü'ne yapılması planlanan 'Ro-Ro Limanı' projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kararıyla askıya çıktı.


Beylikdüzü'ne yapılması planlanan ve bu sayede trafiği de rahatlatması öngörülen Ro Ro Limanı projesinin imar planında yaşanan yeni gelişme doğrultusunda 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli 'Uygulama İmar Planı Değişikliği' 644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile 3621 sayılı Kıyı Kanunu'nun 7.maddesi uyarınca NİP-14293ve UİP-14291 plan işlem numarası alarak 30 gün boyunca askıda kalacak. Limanın imar planı 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 12 Kasım tarihinde askıdan inecek. 


Söz konusu projeyle ilgili Beylikdüzü'ndeki vatandaşların ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun itirazları sürüyor. Beylikdüzü Ro Ro Limanı'yla ilgili geçtiğimiz günlerde Çevresel Etki Değerlendirme Raporu'yla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştı....