29 / 04 / 2024

Savaş Erdem: 2020 planlarımızda sapma yok, yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

Savaş Erdem: 2020 planlarımızda sapma yok, yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda NYK Line ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını belirtti.



OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, basın mensuplarıyla buluştuğu toplantıda, şirketin gelecek dönem hedeflerini ve yatırım planlarını açıkladı.

Savaş Erdem, ülke ekonomisini ileriye taşıyacak hamleler yapmak, ekonominin tüm aktörlerinin ortak sorumluluğu olduğunu ifade ederek, "2020 planlarımızda geriye doğru sapma yok. Önümüzdeki dönemde hem mevcut faaliyet alanlarımızda hem de adım atacağımız yeni alanlarda yatırımlarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda Nippon Yusen Kaisha (NYK Line) ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını hatırlattı.

OYAK Port'un gelecek yılın başında faaliyete geçmesinin hedeflendiğini ve tamamlandığında dünyanın sayılı limanlarından olacağına dikkat çeken Erdem, otomotiv sektöründe artan ihracat hacminin ortaya çıkardığı talebi karşılayacağını ve bir ihracat üssü olarak hizmet sunacağını kaydetti.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!


Geri Dön