16 / 05 / 2024

Savaş Erdem 2020 hedefleri

Savaş Erdem 2020 hedefleri

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda NYK Line ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını belirtti.

Milyarderler 2020'den sonra yüzde 34 daha da zenginleşti! Krizlerde, zengin daha zengin, yoksul daha yoksul oluyor!

İngiltere merkezli uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, 2020 sonrasında yaşanan küresel salgın, savaş, hayat pahalılığı ve iklim değişimi gibi krizlerin zenginler ve yoksullar arasındaki uçurumu daha da genişlettiğinin altını çizdi. Buna göre, milyarderler 2020'den sonra yüzde 34 daha da zengi

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Savaş Erdem: 2020 planlarımızda sapma yok, yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda NYK Line ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını belirtti.

OYAK otomotiv ve çimento işlerini birbirinden ayıracak!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, fonu 2020-2030'lu yıllara taşıyacak şekilde organizasyon yapısında değişiklikler yapılacağını belirterek, şu ana kadar birlikte yürütülen otomotiv ve çimento işlerinin birbirinden ayrılacağını söyledi

Akkuyu Nükleer Santrali 2020'ye yetişmez!

ULUSLARARASI Enerji Ekonomisi Birliği (IAEE) Başkanı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, Akkuyu Nükleer Santralı’nın 2020 yılında üretime başlamasının gerçekçi olmadığını dile getirdi.

1991 yılında Boğaziçi savaş durgunluğu atlatmış!

1991 yılında Irak'ın Kuveyt'i işgal etmesinden sonra Boğaziçi'nde emlak ticareti durma noktasına gelmiş. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ''Türkiye, Körfez Savaşı'na girmeyecek'' açıklamasından sonra lüks konutlar en karlı yatırım kapısı olmuş.

Türkiye’nin kredi notu 2020'de A- olacak!

OVP'nin ekonomik hedeflerinin başarıya ulaşması ve yönetim göstergelerindeki 15 yıllık yakınsama süreci varsayımına göre, Türkiye’nin kredi notunun 2020'de " A- " olacağı tahmin ediliyor.

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Erdem Canbay: Türkiye'de binalar sağlam değil!

Türkiye'de İnşaat sektöründeki denetimsizliklere ve kâr hırsı ile yapılan inşaatlara değinen Ortadoğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Canbay, deprem riski bulunan Türkiye'de ciddi risklerin bulunduğuna dikkat çekti.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı oturduğu lojmanı boşalttı!

Faizleri yeteri kadar düşürmediği için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın neredeyse her gün eleştirdiği Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, 4 yıldır oturduğu Çankaya'daki lojmanı 7 Şubat’ta boşalttı.

Çanakkale'de Şehir Müzesi ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi kurulacak!

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü ve kazanılan büyük zaferin coşkuyla kutlanması için hazırlıklara devam ediliyor. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, fiili olarak Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılına girildiğini söyledi.

İsmail Erdem Kadir Topbaş Kültür Kompleksi'ni inceledi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe'de inşaatı devam eden Yenidoğan Dr. Kadir Topbaş Kültür Kompleksi projelerindeki çalışmaları denetledi, Erdem Yenidoğan İtfaiye Merkezini de ziyaret etti...

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Kurnaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Savaş Erdem 2020 hedefleri Haberi

Savaş Erdem 2020 hedefleri

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, basın mensuplarıyla buluştuğu toplantıda, şirketin gelecek dönem hedeflerini ve yatırım planlarını açıkladı.

Savaş Erdem, ülke ekonomisini ileriye taşıyacak hamleler yapmak, ekonominin tüm aktörlerinin ortak sorumluluğu olduğunu ifade ederek, "2020 planlarımızda geriye doğru sapma yok. Önümüzdeki dönemde hem mevcut faaliyet alanlarımızda hem de adım atacağımız yeni alanlarda yatırımlarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda Nippon Yusen Kaisha (NYK Line) ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını hatırlattı.

OYAK Port'un gelecek yılın başında faaliyete geçmesinin hedeflendiğini ve tamamlandığında dünyanın sayılı limanlarından olacağına dikkat çeken Erdem, otomotiv sektöründe artan ihracat hacminin ortaya çıkardığı talebi karşılayacağını ve bir ihracat üssü olarak...