01 / 05 / 2024

Beymelek taş evlerin yol çalışması

Beymelek taş evlerin yol çalışması

Beymelek'teki 1890'lı yıllardan kalma taş evlerin yollan, kilit parke taşıyla aslına uygun olarak yenileniyor. 15 gün içinde bitirilecek olan çalışmalarla, yola 14 bin metrekare kilit taşı döşenmeye başladı...

Genyap Loft nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? 

Genyap Loft projesinde 71 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Peki Genyap Loft projesi nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Selenium Park satışta! Yeni proje!

Selenium markasıyla İstanbul'da projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, sene bitmeden Zeytinburnu'nda 191 üniteden meydana gelen Selenium Park projesini satışa sundu. Metrekaresi 30 bin Türk Lirası'ndan başlayan projede evlerin yarısı ön satışta satıldı. 

Zonguldak'ta kira fiyatları yüzde 50 arttı!

Zonguldak'ta üniversite çevresinde yer alan evlerin fiyatlarında yüzde 50'ye varan artış yaşanıyor. İstanbul'dan gelen öğrenciler  fiyatları görünce şaşkınlık yaşadı. 

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

İzmir'de evleri hasar gören kiracılara 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak!

İzmir'de eşyasını alamayan vatandaşlara hane başına 30 bin lira eşya yardımı, yıkılmış, acil yıkılacak ve ağır hasarlı evlerin sahiplerine 13 bin lira, evleri bu durumda olan kiracılara da 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak.

Antalya Demre'de taş evlere Avrupalı turist ilgisi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Beymelek taş evler, batı Avrupalı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Bölgeye tatile gelen turistler Beymelek taş evlerde tarih ve doğayla vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

Dereli'ye taşınma ve kira yardımı müjdesi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli'de, evlerin yıkılma işleminin sürdüğünü, bir taraftan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bir taraftan da kendi bakanlıklarının hem taşınma hem kira yardımı yaptığını söyledi.

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

Esenyurt’ta maketten ev alan onlarca kişi dolandırıldı!

Esenyurt’ta maket üzerinden aldıkları evlerin başkalarına satıldığı ya da paralarını alamadıklarını söyleyen çok sayıda mağdur, mahkeme kapılarında sorumluların cezalandırılmasını istiyor.

İstanbullular arayışta! İşte depreme dayanıklı evlerin fiyatları!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında vatandaşların güvenli evlere ilgisi arttı. İşte depreme dayanıklı evlerin fiyatları...

Beymelek taş evlerin yol çalışması Haberi

Beymelek taş evlerin yol çalışması

Beymelek'teki 1890'lı yıllardan kalma taş evlerin yollan, kilit parke taşıyla aslına uygun olarak yenileniyor.Demre-Finike yolundaki İskele Mahallesindeki taş evlere kadar olan 2 kilometrelik yolda başlayan çalışmalar kapsamında ilk olarak bölgenin kanalizasyon borulan döşendi. Yolun kıyısına yağmur suyu tahliye kanallan yapıldı. 15 gün içinde bitirilecek olan çalışmalarla, yola 14 bin metrekare kilit taşı döşenmeye başladı. Beymelek Belediyesi'nce yürütülen çalışmalar için yaklaşık 175 bin lira harcama yapılacak. Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, "Taş evlerin ve bölgede yaşayanların yol sorunu çözüme kavuşacak. Aynca Likya Yolu ve Nicolaus Yürüyüş Yolunda yürümek isteyen yerli ve yabancı turistlerin de ulaşım sorunu çözülmüş olacak. Kısacası, 2 kilometrelik yol alternatif turizme önemli katkı sağlayacak" dedi. 


Antalya Gazete...