20 / 05 / 2024

beymen cadde mağazası

beymen cadde mağazası

BEYMEN 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği en büyük cadde mağazası BEYMEN Suadiye 481'i yarın Bağdat Caddesinde açacak.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Beymen cadde mağazalarını hizmete açıyor!

COVID-19 mücadelesi kapsamında mağazalarını geçici süreyle kapatan Beymen, Türkiye'de caddelerde bulunan 4 Beymen, bir Beymen Club ve altı NetWork mağazalarını hizmete açıyor.

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

BEYMEN Suadiye 481 yarın açılıyor!

BEYMEN 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği en büyük cadde mağazası BEYMEN Suadiye 481'i yarın Bağdat Caddesinde açacak.

Parador cadde mağazasını açtı!

Özyapar Orman Ürünleri firması, Alman Parke devi Parador ile yaptığı işbirliği sonucunda Cadde Mağazası’nı açtı. Açılışa Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz gibi podyumun ünlü modelleri de katıldı…

Club Monaco Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Amerikalı ünlü perakende markası Club Monaco, Türkiye'deki ilk mağazasını Beymen işbirliği ile Akasya Acıbadem'de açtı.

Altıncı Cadde yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Dekorasyon tutkularını mobilya ve aksesuarla buluşturan Altıncı Cadde 1000 metrekarelik yeni mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

Akiş GYO Bağdat Caddesi'ndeki Beymen mağazası değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO Bağdat Caddesi' ndeki Beymen mağazası değerleme raporunu yayınladı.

Koton 7. Cadde Mağazası için Halk GYO'ya ne kadar kira ödüyor?

Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 455 metrekarelik dükkanda kiracı olan Koton 7. Cadde Mağazası aylık ne kadar kira ödemesi yapıyor?

Louis Vuitton’un en büyük mağazası İstinyePark’ta olacak!

İstinyePark, 2015 yılında üç yıllık hayalini gerçekleştirecek. Louis Vuitton, Beymen, Gucci ve Hermes, AVM’deki metrekarelerini genişletecek. Böylece Louis Vuitton’un Türkiye’deki en büyük mağazası İstinyePark’ta yer alacak

beymen cadde mağazası Haberi

beymen cadde mağazası

BEYMEN, 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği en büyük cadde mağazası BEYMEN Suadiye 481'i yarın Bağdat Caddesinde açacak.


Çalışmaları 2015 yılından bu yana devam eden söz konusu mağaza, dünyaca ünlü İngiliz perakende mimarı HMKM tarafından projelendirildi.


BEYMEN Suadiye 481'in tanıtım toplantısı, Boyner Grup Perakende Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı (COO) ve BEYMEN Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçı, BEYMEN Artistik Direktörü Murat Türkili ile BEYMEN Satınalma ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Polat Uyal'ın katılımıyla gerçekleşti.


Elif Çapçı, toplantıda yaptığı konuşmada, BEYMEN Suadiye 481'in Beymen'in son dönemde gerçekleştirdiği en önemli yatırım olduğunu söyledi.


Çok uzun zamandır Bağdat Caddesinde büyük, müstakil bir binada flagship bir mağaza açmak istediklerini belirten Çapçı, "Aradığımız lokasyonu bulunca, 2015 yılında Akiş GYO'nun inşaata başlamasıyla projeyi hayata geçirdik." dedi.


Çapçı, BEYMEN Suadiye ile...