03 / 05 / 2024

Beyoğlu göz hastanesi nerede

Beyoğlu göz hastanesi nerede

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri İstanbul'a çok daha modern yeni bir göz hastanesi inşa edecek. 

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Beyoğlu'ndaki depreme dayanıksız binalar yenileniyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinden olan Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yer almayan bölgelerdeki yüzlerce riskli binanın yenilenmesi için hazırlanmış olan Plan Notu Teklifi, Beyoğlu Belediyesi Meclisi’nden sonra İBB Meclisi'nde de görüşüldü.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu Belediyesi'nden usulsüz arsa tahsisi açıklaması!

Beyoğlu Belediyesi,‘İBB arazisinin Beyoğlu Belediyesine usulsüz tahsis edildiği’ yönündeki iddialara yanıt verdi.

Haydar Ali Yıldız Beyoğlu'nda çöken binada inceleme yaptı!

Bugün Beyoğlu Asmalı Mescit'te inşaat halinde bulunan binada çöküntü meydana gelmişti. Ekiplerin olay yeri incelemesinin ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan açıklama geldi...

Beyoğlu göz hastanesi nerede Haberi

Beyoğlu göz hastanesi nerede

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri olan İstanbul'a modern bir göz hastanesi yaptırıyor. 100 yataklı yeni göz hastanesi 56 poliklinikle hizmet verecek. 

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Beyoğlu Göz Hastanesi için ihale sürecini tamamladı. Modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılacak. 

Hem poliklinik hem de yataklı sağlık hizmeti verilecek hastane 3 blok, 9 kat şeklinde hayata geçirilecek. Hastanede, içinde tuvalet ve banyosu bulunan 19’u tek kişilik, 39’u çift kişilik oda, 10 ameliyathane, 18 genel yoğun bakım yatağı ve 56 poliklinik yer alacak.  İstanbul Beyoğlu Göz Hastanesi projesinde, 12 araçlık açık, 161 araçlık kapalı otopark planlaması da yapıldı.