24 / 07 / 2024

Beyoğlu İstiklal Caddesi 2016 yatırımları

Beyoğlu İstiklal Caddesi 2016 yatırımları

İstanbul’un 2016 bütçesi 16.1 milyar TL olarak belirlendi. İstanbul bu bütçe ile Maliye, Milli Eğitim ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı dışında bütün bakanlık bütçeleri için hazırlanan tavan teklifleri geride bıraktı.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu İstiklal Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, İstiklal Mahallesi, 1644 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Sent Antuan Kilisesi'nin satışı durduruldu!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan Sent Antuan Kilisesi, avlusu ve avlunun önündeki altışar katlı, birbirlerine bir geçitle bağlanan 2 apartmanla birlikte 4 adet dükkan, zamanında üzerlerine kaydedilen kişiler tarafından satışa çıkartıldı...

Beyoğlu'nda ön cephesi çöken bina yıkıldı!

Beyoğlu Asmalı Mescit Caddesi'nde yer alan ve ön cephesi çöken tarihi bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

İstiklal Caddesi'nde 6. kattan düşen işçi öldü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 katlı binada çalışan işçi 6. kattan düşerek, yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Beyoğlu’nda yıkılma tehlikesi olan bina tahliye edildi!

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak'ta yer alan 5 katlı bir bina yıkılma tehlikesi sebebi ile tahliye edildi..

Beyoğlu'nda yıkım tehlikesi olan istinat duvarı yenilenecek!

Beyoğlu'nda yenileme çalışmaları kapsamında Yedikuyular Caddesi'nde bir şerit trafik akışına kapatılacak...

Beyoğlu'nda 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 31 milyon TL bedel isteniyor. 

Beyoğlu'nda satılık iş hanı!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde yer alan ''iş hanı'' vasfındaki gayrimenkul teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Taksim Nostaljik Tramvay seferleri ne zaman başlayacak?

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 13 Ocak'ta başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında sona gelindi

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

Beyoğlu'na 100 yıllık tramvay geliyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, proje ve yatırımla ilgili soruları cevaplandırdı. Demircan, İstiklal Caddesi'ndeki altyapı projelerinden bahsetti...

Beyoğlu İstiklal Caddesi 2016 yatırımları Haberi

Beyoğlu İstiklal Caddesi 2016 yatırımları

İstanbul’un 2016 bütçesi 16.1 milyar TL olarak belirlendi. İstanbul bu bütçe ile Maliye, Milli Eğitim ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı dışında bütün bakanlık bütçeleri için hazırlanan tavan teklifleri geride bıraktı. Megakent’te bu sene gündemde olan en dikkat çekici proje ise Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Altunizade - Çamlıca Teleferik Hattı.


'5.5 MİLYAR TL ULAŞIMA AYRILDI'


Hazırlanan bütçede, 5 milyar 510 milyon 666 bin lirayla (yüzde 44,7) aslan payını ulaşım aldı. Müdürlük bazında harcama tutarlarına göre ise, Avrupa Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü 1 milyar 790 milyon 282 bin lirayla (yüzde 14,52) en fazla paya sahip oldu.


'İSTİKLAL CADDESİ'NE 15 MİLYON LİRALIK YATIRIM'


Bütçede, Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Tramvay Hattı Uygulama Projesine 15 milyon lira, Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi'ne 2016-2018 yılları arasında 100 milyon...