29 / 04 / 2024

beyoğlu kaçak oteller

beyoğlu kaçak oteller

Beyoğlu' ndaki bazı oteller kapatıldı. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'ndaki kaçak yapılar dijital ortamda tespit edilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun tamamını 3 boyutlu teknolojiyle dijital ortama aktardı ve kayıt altına aldı.

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni binasında imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde kaçak tadilat yaptığı iddia edildi.

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

Beyoğlu Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aksu tarafından kuruldu.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Kemer’de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

İmar kanunu kapsamında ilgili maddede cezaların arttığı söyleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız'' diye konuştu. 

Karadeniz'de kaçak yapılarla mücadele TBMM'de!

Karadeniz Bölgesi'nde mera ve yayla alanlarında kaçak yapılarla mücadele meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

beyoğlu kaçak oteller Haberi

beyoğlu kaçak oteller


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından sonra Beyoğlu’nda bazı otel ve pansiyonların kapatıldığını iddia etmesinin ardından dikkatler kapatılan bu otel tipi işletmelere çevrildi. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Erdoğan’ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi. 


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kız ve erkeklerin aynı yurtta kalamayacağına yönelik açıklamalarının ardından, Beyoğlu’nda bazı apart evlerin basıldığını öne sürdü. Açıklamanın ardından Tekin’in söylediği Serdar Ekrem Sokak’a giden gazeteciler, pek çok pansiyon, otel ve apart otelin belediye ekipleri tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendiğini gördü. 


'RUHSATSIZLAR, VERGİ ÖDEMİYORLAR'


Çevredeki otellerin yüzde 80-90’ının ruhsatı olmadığı için kapatıldığını ifade eden çevre sakini Fikret Doğru, “15-20 gündür bu oteller kapatılıyor. Ruhsatsızlar, vergi ödemiyorlar....