14 / 05 / 2024

Beyoğlu Lagranja İstanbul Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Beyoğlu Lagranja İstanbul Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Lagranja İstanbul Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde Tunga Baysal tarafından Müeyyetzade Mahallesi Serdar-ı Ekrem Caddesi Beyoğlu adresinde kuruldu

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

Esta Beyoğlu Projesi!

Esta Beyoğlu projesi, İstanbul Beyoğlu-Dolapdere bölgesinde 41 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

Beyoğlu imar planına koruma kurulundan onay!

Beyoğlu'nda mahkemenin iptal ettiği ve Danıştay'ın yeniden değerlendirmek üzere mahkemeye geri gönderdiği 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, belediyeden sonra İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'ndan da onay aldı.

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül' de İstanbul İl 'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Mimarlar Odası'nın Beyoğlu'ndaki binası yıkılıyor mu?

Beyoğlu Belediyesi, Mimarlar Odası'nın İstanbul Karaköy'deki binasıyla ilgili geçen ay yaptığı incelemeden sonra yıkım kararı verdi.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm adına nasıl gelişmeler yaşanıyor?

İstiklal Caddesi, Galatasaray'ı, Çiçek Pasajı, tarihi belediye binasıyla İstanbul'un aynası konumunda olan Beyoğlu, son dönemde kentsel dönüşümle de ön plana çıkıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'un metrekaresi 7 bin 500 lira!

Beyoğlu - Hacıhüsrev'de inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. 800 milyon lira yatırım bedeline sahip olan proje 2018'de teslim edilecek.

Beyoğlu'nda sit alanı kararı!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Kuloğlu Mahallesi'nde yapılan incemeler sonucunda belirlenen alanda sit alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul projesinde metrekaresi 7 bin 500 TL'ye!

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa Beyoğlu İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. 2018 yılında teslimlerin yapılması planlanan projede fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor.Projede satışlar Nisan ayında başladı. Peki Beyoğlu Piyalepaşa Evleri ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm Beyoğlu'ndaki emlak fiyatlarını arttırdı!

İstanbul’da çarpık kentleşmenin önüne geçmek için hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi emlak fiyatlarını yüksek derecede fırlattı.Kentsel dönüşümün emlak fiyatlarındaki en yüksek etkisi Beyoğlu ilçesinde gözlendi.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu'nda teslimler 2018'de!

Daire seçeneklerinin 1+0 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu'nda 760 tane konut ve 190 tane rezidans daire bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa'da metrekaresi 7 bin 500 TL'ye!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. Proje alışveriş sokağı, rezidans, konut, otel ve ofislerden meydana geliyor.

Beyoğlu Lagranja İstanbul Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Beyoğlu Lagranja İstanbul Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi


Lagranja İstanbul Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tunga Baysal tarafından 100 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde kuruldu.


Lagranja İstanbul Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Mimarlık ve mühendislik alanında her türlü mesleki çalışmayı yapmak inşaat ve dekorasyon konularında imalat mümessillik taahhüt alım satım ithalat ihracat komisyon vb. işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Lagranja İstanbul Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  iş adresi: Müeyyetzade Mahallesi Serdar-ı Ekrem Caddesi No:20/4...