08 / 05 / 2024

Beyoğlu lokanta ihalesi

Beyoğlu lokanta ihalesi

Beyoğlu Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Belediye Başkanlığı binasında bulunan çay ocağı, kafeterya ve lokantayı 3 yıllığına kiralıyor. Gayrimenkullerin ihalesi, 31 Mart'ta kapalı teklif usulüyle yapılacak.

İBB resmen açıkladı! Beyoğlu'nda 760 metrekarelik arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan 760 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Beyoğlu'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İBB Meclisi’nde oy çokluğu ile Beyoğlu Belediyesi’ne 10 yıllığına tahsis edilen ve mahkemelik olan İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki gençlik merkezini yurt olarak işletmek için açılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, İBB şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. kazandı. 

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Beyoğlu'nda 31.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 4.1 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Keçecipiri Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul 6 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 12 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan kargir bina vasıflı gayrimenkul 31 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Mart 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü; İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediyesi'ne ait olan altında dükkan bulunan kagir apartman vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek. Müzenin ihalesi 3 Aralık 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Beyoğlu'nda kagir gazino yapım işi ihalesi 17 Nisan'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda Kagir Gazino 25 Yıl Süreli Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama İşi ihale ediliyor..

Beyoğlu lokanta ihalesi Haberi

Beyoğlu lokanta ihalesi

Beyoğlu Belediye Başkanlığı binasında bulunan çay ocağı, kafeterya ve lokanta Beyoğlu Belediye Başkanlığı tarafından 3 yıllığına kiralanıyor.


Gayrimenkullerin ihalesi, 31 Mart 2015 Salı günü, saat 10.30'da, Beyoğlu Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda, kapalı teklif usulüyle yapılacak.


İhale ilanı:


T.C.

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI


İŞLETME HAKKI VERİLEN ÇAYOCAĞI, KAFETERYA VE LOKANTAYA AİT KİRALAMA İHALE İLANI


Madde 1- Hüküm ve Tasarrufu Belediyemize ait olan Aşağıda adresleri ve nitelikleri belirtilen kafeterya, lokanta ve çay ocağı işletilmesi işi 3 (üç) yıllığına hasılat paylaşımı yolu ile kiraya verilecektir.


Beyoğlu Başk. Binası C Blok Zemin ve 1. Katlar Lokanta, Kafeterya ve Çayocağı Evliya Çelebi Mah. Meşrutiyet Caddesi NO/121 BEYOĞLU/İSTANBUL


Madde 2 - İHALENİN ZAMANI. YERİ , SEKLİ. MÜRACAAT :


2.1. İhale Tarih ve Saati : 31/03/2015 Salı Günü Saat 10:30

2.2. İhalenin yapılacağı Yer : Beyoğlu Belediye...