29 / 04 / 2024

beyoğlu ruhsatsız oteller

beyoğlu ruhsatsız oteller

Beyoğlu' ndaki bazı oteller kapatıldı. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Karens Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu’nda kuruldu!

Karens Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu’nda Kaan Tüzün tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Beyoğlu'ndaki depreme dayanıksız binalar yenileniyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinden olan Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yer almayan bölgelerdeki yüzlerce riskli binanın yenilenmesi için hazırlanmış olan Plan Notu Teklifi, Beyoğlu Belediyesi Meclisi’nden sonra İBB Meclisi'nde de görüşüldü.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu'nda 21.3 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu Kocatepe'de bulunan 7 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. 

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

beyoğlu ruhsatsız oteller Haberi

beyoğlu ruhsatsız oteller


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından sonra Beyoğlu’nda bazı otel ve pansiyonların kapatıldığını iddia etmesinin ardından dikkatler kapatılan bu otel tipi işletmelere çevrildi. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Erdoğan’ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi. 


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kız ve erkeklerin aynı yurtta kalamayacağına yönelik açıklamalarının ardından, Beyoğlu’nda bazı apart evlerin basıldığını öne sürdü. Açıklamanın ardından Tekin’in söylediği Serdar Ekrem Sokak’a giden gazeteciler, pek çok pansiyon, otel ve apart otelin belediye ekipleri tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendiğini gördü. 


'RUHSATSIZLAR, VERGİ ÖDEMİYORLAR'


Çevredeki otellerin yüzde 80-90’ının ruhsatı olmadığı için kapatıldığını ifade eden çevre sakini Fikret Doğru, “15-20 gündür bu oteller kapatılıyor. Ruhsatsızlar, vergi ödemiyorlar....