05 / 05 / 2024

Beyoğlu sokak yapımı

Beyoğlu sokak yapımı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “ Beyoğlu Belediyesi’nin, Yüksek Kaldırım’da yaptığı yol ve alt yapı çalışmaları, bölgede turizmin gelişmesine büyük katkı sağladı.”dedi.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Beyoğlu'nda emlak vergisi tartışması!

2022 yılı için emlak vergisi zam oranları belli oldu. Beyoğlu'nda yapılan yüzde 80'lik zam Beyoğluların tepkisine neden oldu. 

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Beyoğlu'ndaki halı saha yurt mu olacak?

İBB ve Beyoğlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Süleyman Solmaz yaptığı açıklamada, “Beyoğlu’nda yapılaşma yoğunluğu fazla, yeşil alan çok az. Depremde kullanılacak boş alan ihtiyacı var” dedi.

Beyoğlu'nda 31.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 4.1 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Keçecipiri Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu sokak yapımı Haberi

Beyoğlu sokak yapımı

Beyoğlu Belediyesi’nin,  Karaköy Bölgesi’nde gerçekleştirdiği yol çalışmaları sonucu otelleşme hızlandı ve insan trafiği,  Taksim’den Karaköy’e indi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçede har hafta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini, sürdürüyor. Demircan, önceki gün Okçu Musa Camii’nde kaldığı Cuma Namazı’nın ardından Şişhane’de yapılan çalışmaları inceledi. Demircan, Galata meydanında, Tomtom Mahallesi, Şahkulu Mahallesi, Bereketzade Mahallesi ve Müeyyetzade mahalle muhtarlarıyla sohbet etti. Demircan, daha sonra Yüksek Kaldırım caddesinde yeni açılan işyerlerini ve yapılan çalışmaları inceleyerek Karaköy'e indi.

BÖLGEYE HAYAT GELDİ

Demircan, burada yaptığı açıklamada,  belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ile bölgede yeni otel ve işyerlerinin sayısının arttığını söyledi. Demircan, bölgeye adeta hayat geldiğini aktararak “Yüksek Kaldırım’da canlanma,  2010 yılında ki çalışmalarımızın akabinde geldi.  Biz o zaman inanıyorduk ki yolları doğru restore edersek yol bakımlarını doğru yaparsak...