27 / 04 / 2024

beyoğlu tapu sorunu

beyoğlu tapu sorunu

Okmeydanı'ndakiyarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demircan 11 ailenin daha tapularını teslim etti...

Beyoğlu'nda tapu dağıtımı devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Ahmet Misbah Demircan: 15 ayda 5 bin tapu verdik!

Ahmet Misbah Demircan, "15 ayda 5 bine yakın tapu verdik. Önümüzdeki iki yılda da buranın yüzde 60 - 70oranda tapuları vermiş olacağız. Ama bu süre içerisinde asıl hedef kentsel dönüşümdür,” dedi.

Tunceli'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! 

Tunceli'de Alibaba Mahallesi sakinlerinin 40 yıllık tapu sorunu Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,10 kişinin tapusunu teslim etti.

Beyoğlu'nun imar sorunu çözülecek!

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, gecekonduda yaşayan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Taş, ''Önceliğimiz imar sorunlarının çözümü'' diye konuştu.

Beyoğlu Ermeni Katolik Kilisesi'nde yaya yolu krizi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Beyoğlu Asmalımescit’teki Ermeni Katolik Kilisesi’nin yanındaki sokağı yaya yolu yapmak istiyor. Kilise yönetimi ise güvenlik sorunu nedeniyle karşı çıkıyor.

Beyoğlu’nda 23 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda 23 tapuyu daha hak sahiplerine evlerinde teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “En güzel heyecanları evlerde yaşıyoruz.Okmeydanı projesi gerçekten desteği çok yüksek bir projedir" dedi

Beyoğlu'nda 19 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Bakanı Ahmet Misbah Demircan, Facebook ve Periscope üzerinden yapılan canlı yayınla Kaptanpaşa mahallesinde 19 tapuyu daha hak sahipleriyle buluşturdu.

Beyoğlu'nda tapu dağıtımı devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi'nde tapular verildi!

Beyoğlu’nun tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor

Okmeydanı'ndaki tapu sorunu 11 yılda çözüldü!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'ndaki asıl sorunun tapu olduğunu ve 11 yıl içinde bu sorunu çözdüklerini açıkladı.

Esenyurt’ta 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Esenyurt ’ta yaklaşık 30 yıldır çözüm bekleyen tapu sorunu, pürüzlerin giderilmesinin ardından çözüme kavuşturuldu. Tapularına kavuşmanın heyecanını yaşayan onlarca vatandaş, tapularını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı.

Beyoğlu'nda önce tapu sonra kentsel dönüşüm!

Halk Meclisi'nde mahalleliyle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 10 bin 500 kişinin tapu almak için kendilerine müracaat ettiğini söyledi.

Okmeydanı tapu sorunu nasıl çözülecek?

Okmeydanı'nın tapu sorunu nasıl çözülecek? Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında tapu soruları ve cevapları neler? Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı sakinlerinin tapu sorularını www.vatandasinokmeydani.com sitesinde böyle yanıtlıyor...

Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Projesi tapu dağıtım töreni yapılıyor!

Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Projesi tapu dağıtım töreni bugün yapılıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Avrupa yakasında yer alan Okmeydanı Projesi tapu dağıtım töreninde gündemdeki olayların değerlendirmesini de yaptı...

Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuştu!

Yarım asırlık tapu sorununda mutlu sona gelindi. Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu, Beyoğlu Belediyesi'nin girişimleriyle çözüme kavuştu ve artık mülk sahipleri tapularına kavuşuyor.

beyoğlu tapu sorunu Haberi

beyoğlu tapu sorunu

Okmeydanı'ndaki yarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.  Piyalepaşa Mahallesi Candan Sokak’ta bir apartmana misafir olan Başkan Demircan, 17 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ederek sevinçlerine ortak oldu. Tapularını kavuşan vatandaşlar da Başkan Demircan’ın göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, Okmeydanı Dönüşüm Projesi’ni heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

 YENİ OKMEYDANI HAYALİNE ÇOK YAKLAŞTIK

Vatandaşlarla sohbet ederek Okmeydanı Dönüşüm Projesi ile ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Demircan, yeni Okmeydanı hayaline çok yaklaştıklarını belirterek,

“Tapularda yüzde 40 civarında sorun yok.Bu süreç çok iyi gidiyor. Herkesin daha sağlıklı binalarda oturması için elimden geleni yapacağım, yapmaya da başladım zaten. Tapuları dağıtmak bunun ilk aşamasıydı. Tapuları yavaş yavaş...