01 / 05 / 2024

Beyoğlu yatırımcıları BIG

Beyoğlu yatırımcıları BIG

10 milyar liralık projeye sahip 32 Beyoğlu yatırımcısı dünyaya açılıyor. Beyoğlu Belediyesi Başkanı Demircan öncülüğünde kurulan 'BIG' öncelikle Cannes'daki MIPIM'de boy gösterecek.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

İstanbul yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi olacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirme misyonuyla yola çıkılan İstanbul Yatırım Ajansı hakkında konuştu. İmamoğlu, "Bizim ortaya koyduğumuz bu gelişim modelini yakalamak isteyenler aramıza katılsınlar, geç kalmasınlar" dedi...

Yatırımcıların yeni gözdesi: Ticari gayrimenkul!

Türkiye'de son yıllarda ticari gayrimenkul yatırımı talebi hızla artıyor. Omenkul.com kurucusu Erkan Meydanlıoğlu, yatırımcıların ticari gayrimenkul yatırımına ilgisinin arttığına dikkat çekti.

Yabancı yatırımcılar Avrupa Yakası'ndan ev alıyor!

TTR Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, yabancı yatırımcıların Avrupa Yakası'na yatırım yaptıklarını söyledi. Tataroğlu, yabancıya yapılan satışların müteahhitleri sevindirdiğini söyledi.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması 1-2 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle; Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) Beyoğlu’nun geleceğini yatırımcılar ve kamuoyu ile paylaşılacak. 

Gaziantep, yabancı yatırımcıların gözdesi oldu!

Gaziantep, başta Suriyeliler olmak üzere yabancı yatırımcıların da gözdesi oldu.Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Beyhan Hıdıroğlu,“Gaziantep artık cazibe merkezi oluyor” diye konuştu.

Beyoğlu'nda 35 firmayla 47 proje sürüyor!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, MIPIM 2017 öncesinde düzenlenen basın toplantısında buluştu. Toplantıda konuşan Demircan bölgedeki yatırımları ve projelerdeki son durum hakkında bilgi verdi.

Beyoğlu yatırımcı için artık daha cazip!

BEYDER Yönetim Kurulu Üyesi Bulca: "İlçedeki taşınmazların kirası şu anda çok düşük seviyede ve bu yatırımcılar için büyük bir şans" dedi.

Beyoğlu yatırımcıları BIG Haberi

Beyoğlu yatırımcıları BIG

BEYOĞLU'NA yatırım yapan 32 büyük yatırımcı Beyoğlu Belediyesi'nin kurucusu olduğu Beyoğlu Investors Group (BIG) adlı platform altında bir araya geldi. Aralarında GAP İnşaat, Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, GVK gibi grupların yer aldığı ve bölgede toplam 10 milyar TL'lik yatırıma sahip olan platform, öncelikle 10-13 Mart'ta Gannes'da düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de kendini gösterecek. Yeni platform hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Kısa süre önce, yatırım yaparak ilçemizi güzelleştirmeye gönül vermiş şirketlerle Beyoğlu'nu uluslararası vitrine çıkarmak amacıyla bir oluşum sürecine girdik. BIG'in sloganının ise 'İstanbul'un Kalbi' olmasına karar verdik. BIG içerisindeki şirketI lerin yaptığı yatırımlarla I Kara köy, Tarlabaşı, Okmeydanı, Pivalepaşa'da dönüşümü başlattık ve Beyoğlu'nda toplamda 1 milyon metrekareden fazla alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi....