01 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.



YATIRIMDA SEPET VURGUSU

Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile gelen açıklamalar doğrultusunda yatırım yapanların hedefi değişti. Ferda Yıldırım'ın kişisel Youtube kanalına misafir olan ünlü ekonomist yatırımcılara seslendi.

Ünlü Ekonomist Serhat Latifoğlu 5 - 10 sene içerisinde en çok değer görecek yatırım aracını ilan etti. Daha evvelinde paylaştığı tahminler ile devamlı gündemde yer alan uzman isim yatırımcılara seslendi. Yatırım yaparken sepet yapması gerektiğine dikkat çeken Latifoğlu bir bir açıkladı.

5 - 10 YILDA EN ÇOK DEĞERLENECEK YATIRIM

Misafir olduğu Youtube kanalı üstünden yatırımcılara hitap eden Serhat Latifoğlu yatırımcıların sepet yapması gerektiğini vurgulayarak açıklamalarına devam etti. Önümüzdeki 5 - 10 sene arasında en çok değerlenecek yatırımın altın olacağını söyledi.

Yatırım sepeti yapan kişilerin, sepetin içine altın koymayı hatırlaması gerektiğini söyledi. Kur Korumalı Mevduata'da (KKM) değinen uzman isim dikkat çeken açıklamada bulundu. KKM'nin devam etmesi durumunda KKM'ye, devam etmemesi durumunda ise yatırımın dövize yapılabileceğini ilan etti.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

"ALTIN BOZDURMALI MI?" SORUSUNUN CEVABI

Borsa ve gayrimenkul yatırımlarına da önemi vurgulanan uzman isim dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Arsa alımı yaparken çok prim yapmayan yerlerin tercih edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Önümüzdeki senelerde Tarım arsaları gibi daha birçok arsa önemli bir halde olabileceğini ilan etti.

Şehir merkezlerine yakın olan arsalara dikkat çeken ünlü ekonomist açıklamalarını şöyle sürdürdü: Akıllı bir yatırımcının çeşitleme ile hareket edeceğini söyleyerek altın yatırımına da değindi. Altın bozdurup bozdurmama hususunda yatırımcılara "bozdurmayın" ikazında bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön