21 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.



Kur Korumalı Mevduat (KKM), yatırımcılara döviz kurundaki dalgalanmalara karşı koruma sağlayan bir mevduat ürünüdür. KKM, özellikle döviz kurlarının istikrarsız olduğu dönemlerde tercih edilen bir yatırım aracıdır.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

KKM'nin çalışma prensibi, yatırımcının belirli bir döviz kuru üzerinden belirli bir süre boyunca mevduat yapmasını sağlamaktır. Bu süre sonunda, yatırımcıya ana para korunarak, önceden belirlenen bir kur üzerinden kâr elde etme veya kur dalgalanmaları nedeniyle zarar etmeme avantajı sağlanır.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi geldi! Süre uzadı duyanlar sevinç gözyaşlarına boğuldu

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Piyasa uzmanı Özgür Demirtaş'ın yaptığı paylaşım Türkiye gündemine bomba gibi düştü


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön