06 / 05 / 2024

beyrut Alfemo

beyrut Alfemo

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı. Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası’nın açılışını yaptı.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Beyrut Limanı imar için atılacak adımları bekliyor!

Bir sene önce meydana gelen patlama nedeniyle harabeye dönen Beyrut Limanı çok sayıda uluslararası firmanın ilgi odağı haline gelse de imar çalışmalarından uzak.

Türk iş insanları Beyrut Limanı'nı inşa etmek istiyor!

 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanı Abdülkadir Akkuş, Beyrut'ta yer alan limanı inşa etmek istediklerini dile getirdi.

Beyrut Limanı'nın imarı için belirsizlik devam ediyor!

Lübnan makamları, 4 Ağustos 2020'deki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'nın yeniden imarı için uluslararası şirketler tarafından sunulan tekliflere cevap vermedi. 

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Beyrut'ta evleri hasar gören vatandaşlar zararlarının karşılanmasını bekliyor!

4 Ağustos'ta  Beyrut'ta meydana gelen patlama nedeniyle evleri zarar gören 15 binden fazla zararının karşılanmasını bekliyor.

Beyrut'taki patlamada evleri zarar gören vatandaşlar kış nedeniyle endişeli!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 4 ay önce meydana gelen patlamada birçok Lübnanlı'nın evi zarar gördü. Söz konusu yapılarda yaşayan Lübnan vatandaşı, evlerinin onarılmasını bekliyor. 

Beyrut'taki patlamanın bilançosu: Yeniden imar maliyeti 4.5 milyar dolar!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta büyük yıkıma yol açan patlamanın üzerinden 3 aydan fazla geçmesine rağmen limandaki binlerce tonluk enkaz ve muhtelif atık hala olduğu yerde duruyor. Beyrut'un yeniden imarının 4.5 milyar dolara mal olacağı açıklandı.

Beyrut'taki havai fişek fabrikası patlamasından en çok konut sektörü etkilendi!

Dünya Bankası'nın Lübnan'daki bakanlıklar ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde hızlı hasar ve ihtiyaç değerlendirmesi tamamlandı. Buna göre, Beyrut'taki patlamadan  konut sektörü ağır şekilde etkilendi.

Fuat Oktay'dan Beyrut Limanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cam başta olmak üzere Beyrut'un yeniden ayağa kaldırılmasıyla alakalı inşaat malzemeleri yardımı yapacağımızı ifade ettik. Beyrut Limanı'nın ayağa kaldırılması ile alakalı çok ciddi bizim müteahhitlik, biliyorsunuz inşaat tecrübemiz var" dedi...

Türkiye, Beyrut'taki sembol mabetlerin onarımına talip!

Türkiye, Lübnan'da meydana gelen patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

beyrut Alfemo Haberi

beyrut Alfemo

İthalat açısından büyük bir pazar potansiyeline sahip olan Lübnan, mobilya ticaretinde de bölgede stratejik bir konumda bulunuyor.


Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Alfemo İhracat Müdürü Serkan Duman şu açıklamayı yaptı: “Lübnan ve çevre ülkeleri bütün ekonomik etkinliklerde gelişmiş dünya ile yoğun bağlara sahip bir ülke. Lübnan’da mağazalaşmayı, yurt dışı büyüme stratejimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Alfemo olarak, tüm alt yapımızı, ürün stratejimizi, mağaza konseptimizi, sistem entegrasyon donanımımızı yurt dışında mağazalaşarak bir dünya markası olma hedefine ve yurt içinde de dünya standartlarında mağazalaşmaya yönelik olarak kurguladık. Bugün Alfemo’nun farklı m2, lokasyon ve pazarlar için uygulanabilir standart konsepti var. Konseptimizin marka vaadi, sunduğu ürün ve hizmetlere uygundur. Görsel ve ticari sunum standartları tam ve eksiksiz düzenli olarak uygulanmaktadır. Sürekli tazedir. Ürün ve...