15 / 05 / 2024

beyşehir atatürk sağlık lisesi inşaatı ne zaman bitecek

beyşehir atatürk sağlık lisesi inşaatı ne zaman bitecek

Konya Beyşehir Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (SML) yeni hizmet binası ve pansiyonunun yapımı sürüyor. 24 derslikli lisenin 2014-2015 eğitim öğretim döneminde eğitime açılması planlanıyor...

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde! Resmen açıklandı! 81 ilde sağlık personeli ve memur alımı yapılacak!

İŞKUR 81 şehir genelinde 376 sağlık personeli ve 842 memur alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 81 şehir için 1356 Kamu personeli alınıyor! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı 81 şehir  için toplamda 1356 kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? işte ayrıntılar...

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi Bakırköy'de Feras Mollamosa tarafından kuruldu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Doğan Mete ve Hilmi Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

beyşehir atatürk sağlık lisesi inşaatı ne zaman bitecek Haberi

beyşehir atatürk sağlık lisesi inşaatı ne zaman bitecek


BEYŞEHİR Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (SML) yeni hizmet binası ve pansiyonunun yapımı sürüyor. Beyşehir Devlet Hastanesi yanımda yıllardır eğitim-öğretin faaliyeti yürüten Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, yapımı tamamlandıktan sonra yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. 


Yeni bina ile birlikte 200 kişilik pansiyon da yer alacak. Yeni Mahalle'de Fetullah Bayır Fen Lisesi'nin arka kısmındaki alanda ihaleyi üstlenen firma tarafından yapımı başlatılan okul hizmet binası, kış dönemi olmasına rağmen devam eden inşaat çalışmaları ile birlikte hızla yükseliyor. İhale bedeli 3 milyon 484 bin lira olan kompleks, Konya İl Özel İdaresi İmar ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılıyor. 


28 Haziran 2013'te ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanan 24 derslikli Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hizmet binası ve 200 kişilik pansiyonunda yapım faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından Milli...