15 / 05 / 2024

beyşehir imar mevzuatı

beyşehir imar mevzuatı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’unda katıldığı seminerde imar mevzuatı, yapı denetim kanunu ve yönetmeliğindeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

Konya Beyşehir kura sonucu 2017!

Konya Beyşehir kura sonucu 2017 detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 81 bin 534  TL'den başladığı projede satışlar kura çekilişi ile yapılıyor. 

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları henüz açıklanmadı. Toplamda 62 adet daireden oluşan projede kura çekilişi bugün yapılıyor. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura çekilişi yarın!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Beyşehir'e hasta konukevi yapılıyor!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye inşa edilecek olan hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme tarihleri!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap'ta yer alan 438 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 5 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konya Beyşehir’de hak sahipleri belirlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde inşa edilen 469 konutun hak sahipleri TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura ile belirlendi. Projede konutların yanı sıra cami ve ticaret merkezide bulunuyor..

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

beyşehir imar mevzuatı Haberi

beyşehir imar mevzuatı

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi personeline İmar Ve Şehircilik semineri verildi.

Belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda TTB Yapı Komisyonu Başkanı Abdurrahman Keleş tarafından verilen seminere Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Satın Alma ve Hesap İşleri Müdürlüğü personelini katıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’unda katıldığı seminerde imar mevzuatı, yapı denetim kanunu ve yönetmeliğindeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

Verimliliği artırmak için belediye personeline yönelik, zaman zaman hizmet içi eğitim seminerlerinin verildiğini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. Personelin verimliliğini ve hizmet kalitesini arttırmak, yeni kanun ve yeni yönetmeliklere uyum sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim seminerlerine belirli periyotlarla devam...