24 / 07 / 2024

Beyşehir Şehir Konağı temel atma töreni

Beyşehir Şehir Konağı temel atma töreni

İlçe yatırım programlarını Beyşehir, Hüyük ve Derbent’te sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya olarak Türkiye’yi temsil ettiklerini, bu yükselişi şehrin her köşesine taşımak için gayret gösterdiklerini söyledi.

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları henüz açıklanmadı. Toplamda 62 adet daireden oluşan projede kura çekilişi bugün yapılıyor. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura çekilişi yarın!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Konya Güneysınır Şehir Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Güneysınır'a bir şehir konağı inşa etti.

Beyşehir'e hasta konukevi yapılıyor!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye inşa edilecek olan hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme tarihleri!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap'ta yer alan 438 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 5 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Beşdivanlı Rıza Bey’in tarihi konağı restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Savaşı’nda Kocaeli Taşköprü yöresinde kurduğu milli müfrezeyle işgal güçlerine karşı savaşan Beşdivanlı Rıza Bey’in tarihi konağı restore ediliyor.

Konya Beyşehir’de hak sahipleri belirlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde inşa edilen 469 konutun hak sahipleri TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura ile belirlendi. Projede konutların yanı sıra cami ve ticaret merkezide bulunuyor..

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Beyşehir Şehir Konağı temel atma töreni Haberi

Beyşehir Şehir Konağı temel atma töreni


 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerdeki yatırım hamlesi programlarına Beyşehir, Hüyük ve Derbent’te devam etti.

İlk olarak Beyşehir’de Şehir Konağı temel atma törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyalıların ve İslam aleminin hicri yeni yıllarını kutladı. Türkiye’ye ve Konya’ya örnek olacak farklı bir Şehir Konağı’nı Beyşehir’e kazandıracaklarını belirterek, hayırlı olmasını dileyen Başkan Akyürek, yatırımın 2016 yılı içinde tamamlanacağın vurguladı.


Konya olarak Türkiye’yi temsil ettiklerini, bu yükselişi şehrin her köşesine taşımak için gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, tarihi eserlerin restore edilmesine büyük önem verdiklerini hatırlattı.


BEYŞEHİR’E YENİ CAZİBE MERKEZİ


Konya genelinde 50’den fazla cami, medrese, han, hamam ve türbenin restorasyonunu ile Bedesten, Mengüç Sokak ve Akçeşme Mahallesi’nde 3000’e yakın tarihi eseri restore ettiklerini kaydeden Başkan Akyürek, “Beyşehir Eşrefoğlu bölgesinde İçerişehir’deki tarihi yarım...