05 / 05 / 2024

beyşehir yeni emniyet müdürlüğü

beyşehir yeni emniyet müdürlüğü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapımına başlanan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı devam ediyor. 

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 413 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir'de 413 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ, Konya Beyşehir'de 494 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Beyşehir'e bağlı üç mahallesinde 494 yeni konut inşa edecek.

Beyşehir'e yeni emniyet müdürlüğü binası!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapımına başlanan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı devam ediyor. 

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Hasdal'da yeni emniyet külliyesi inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hasdal'da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. İstanbul Emniyet Teşkilatımız çok daha verimli, farklı hizmetlerin verileceği bir imkana kavuşacak'' dedi.

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

beyşehir yeni emniyet müdürlüğü Haberi

beyşehir yeni emniyet müdürlüğü

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Selçuklu mimarisi tarzında yapılacak yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşaat çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. 

Milliyet'te yer alan habere göre Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nin karşısında At Çiftliği mevkisinde yapımına başlanan bina için Başkan Özaltun, "Kış şartlarına rağmen inşaat çalışmaları devam ediyor. Hava şartları müsait olduğu sürece çalışmaların devam edeceği belirtiliyor. İhale şartnamesi gereği, yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binamızın 800 takvim günü içerisinde bitirilmesi öngörülüyor. İnşallah Emniyet hizmet binamızın yakın zamanda bitirilmesinin ardından teşkilat mensuplarımız da daha rahat ve konforlu bir ortamda ilçemize asayiş ve diğer hizmetlerini gerçekleştirmeye başlayacak. İlçemize ve emniyet teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum." diye açıklama yaptı. 

Özaltun açıklamasında ayrıca, ilçenin sadece belediye yatırımları değil, devlet yatırımları yönünden de altın...