13 / 05 / 2024

beyşgir imar semineri

beyşgir imar semineri

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. " dedi.

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

GYODER Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenecek olan İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta online olarak gerçekleştirilecek. 

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

GYODER Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da düzenlenecek. 

Yığma, ahşap ve kâgir yapılarda aranan şartlar nelerdir?

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan Yeni İmar Yönetmeliğine göre yığma, ahşap ve kâgir yapılarda aranan şartlar nelerdir?

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Beyşehir'e 1/5 binlik nazım imar planı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Bursa'ya yeni imar planı!

Bursa Yenişehir Derviş Eroğlu Bulvarı ile İ. Hakkı Bey Bulvarı'na yakın bölgelerde imar uygulaması yapıldı. Bu kapsamda bölgedeki tarlalar arsa vasfı kazandı

Van'da imar uygulaması semineri verildi!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konularında eğitim semineri düzenlendi.

Konya Beyşehir'de 1/25 binlik Nazım İmar Planı Çalıştayı düzenlendi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Güney ve Güneybatı Konya Planlama Alt Bölgesi 1/25 binlik Nazım İmar Planı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

Esenyurt Belediyesi'nden zabıtalara imar semineri!

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde 3 Hafta boyunca gerçekleştirilecek olan Zabıta bilgilendirme semineri tüm zabıta çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.Kadıoğlu'nun da katıldığı programda Zabıtalara görevleri, sorumlulukları hakkında bilgi verdi.

beyşgir imar semineri Haberi

beyşgir imar semineri

BELEDİYE Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda TTB Yapı Komisyonu Başkanı Abdurrahman Keleş tarafından verilen seminere Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Satın Alma ve Hesap İşleri Müdürlüğü personeli katıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un da katıldığı seminerde İmar Mevzuatı, Yapı Denetim Kanunu ve Yönetmeliği'ndeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verildi. 


İMAR VE YAPI DENETİMİ BELEDİYELER İÇİN ÖNEMLİ 

VERİMLİLİĞİ artırmak için belediye personeline yönelik, zaman zaman hizmet içi eğitim seminerlerinin verildiğini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. " dedi. 


Anadolu'da...