16 / 05 / 2024

Beytepe Yalovanın örnek dairesi

Beytepe Yalovanın örnek dairesi

Yalova'da 19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Beytepe Yalova projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Diyarbakır'daki deprem konutlarının örnek dairesi tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından mart ayında temeli atılan konut projesinin örnek dairesi tamamlandı.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Soytaş Foça'nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran'da! 

Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesiin örnek dairesi tamamlandı. Projede yer alan konutların Haziran 2023'te teslim edilmesi planlanıyor. 

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez hangi ülkenin merkez bankasını örnek gösterdi? Tüm dünyaya ders verdi

Deneyimli ekonomist Mahfi Eğilmez, son yazısında Rusya Merkez Bankası'nı tüm dünyaya örnek göstererek, para politikalarını anlattı.

Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

21. yüzyılın örnek insan yerleşkesi olarak nitelendirilen Nefes Assos, merakla beklenen lansman etkinliğini, tarihi Fişekhane’deki toplantı ile gerçekleştirdi. Ekolojik yaşam arayışı içinde olanların referans noktası olan Nefes Assos, 21. yüzyıl insan yerleşkesi olarak bir ilke imza atıyor.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Sur Yapı Antalya'da yaşam başlıyor!

Dünyanın örnek aldığı proje olan, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda prestijli ödüle sahip olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde ilk dairelerin teslimi yapıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Mimar Hacer Tütüncü Okudan'dan örnek okul yatırımı!

Antalya'da 28 Şubat sürecinde başörtüsünü açmadığı için eğitimine yurt dışında devam etmek zorunda kalan Hacer Tütüncü Okudan aldığı eğitimle mimar oldu. Okudan şehre imzasını örnek okul projesiyle attı.

Çinliler Atça'nın imar planını örnek alacak!

Aydın Sultanhisar Belediyesini ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang Eyaleti Hangzhou Şehrinden gelen heyet, deprem sonucunda yıkılan yapıların yerine, Atça’nın imar planından esinleneceklerini söyledi.

MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır!

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır...

Sakarya mimari anlayışıyla örnek olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Dikey mimari değil, yatay mimari anlayışının hakim olduğu Sakarya’mızın örnek bir şehir olmasında çok büyük katkılarınız olacağından şüphem yok. Bu katkılarınız esnasında her daim yanınızda olacağım” dedi.

Beytepe Yalovanın örnek dairesi Haberi

Beytepe Yalovanın örnek dairesi

Beyttürk İnşaat projesi olan Beytepe Yalova projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçeli dubleks daireler yer alıyor. 

19 bin metrekare arazi üzerinde yükselen Beytepe Yalova projesi 10 blokta toplam 238 konut ve ticariden oluşuyor. Projede, 65 metrekareden başlayıp 240 metrekare arasında değişen farklı boyutlardaki daireler her türlü ihtiyaca cevap veriyor.

Beytepe Yalova projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında basketbol sahası, tenis kortu, sosyal donatıları, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, yürüyüş parkuru bulunuyor.

Web: