19 / 05 / 2024

Beyttürk İnşaat Beyttürk Ispartakule Projesi

Beyttürk İnşaat Beyttürk Ispartakule Projesi

Beyttürk Yatırım Beyttürk Ispartakule Projesi 950 adet daireden oluşacak. Yapımına önümüzdeki iki yıl içerisinde başlanması planlanan projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti. Türkün'ün ailesi, Türk Ytong Sanayi A.Ş. ve İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Beyttürk Cadde Yalova projesi geliyor!

Beyttürk İnşaat yeni butik projesini Yalova'da Çınarcık İlçesi'ne bağlı Koruköy'de hayata geçirecek. Toplamda 80 daireden meydana gelecek projede birçok sosyal alan olacak. 

Beyttürk İnşaat'tan 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği birçok projede şimdiye kadar yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; Yalova’da devam eden projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere 5 büyük fırsat sunuyor.

Beyttürk İnşaat Beyttürk Ispartakule Projesi Haberi

Beyttürk İnşaat Beyttürk Ispartakule Projesi

Beyttürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyttürk Ispartakule'de 950 adet konuttan meydana geliyor. Proje 33 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 


Beyttürk İnşaat Beyttürk Ispartakule Projesi 'nde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal donatı alanlara yer veriliyor. 


Beytürk İnşaat'ın Beyttürk İstanbul ile birlikte önümüzdeki iki yıl içerisinde başlamayı hedeflediği Kartal, Kağıthane ve Silivri projeleri de bulunuyor. 



Beyttürk İnşaat Beyttürk Ispartakule Projesi iletişim

Tel: 444 5 321

Web: http://www.beytturk.com/

Özge...