30 / 04 / 2024

beyttürk inşaat Beyttürk Silivri

beyttürk inşaat Beyttürk Silivri

Beyttürk Silivri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Deniz manzarasına sahip olan proje 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

Beyttürk İnşaat sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmalarından!

Emlak sektöründe hayata geçirdiği birçok projede yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; 240 Bin takipçi sayısı ile sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmaları arasında bulunuyor...

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı, Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz üzerine konut inşaatı yaptırılması için proje ihalesi yapıyor..

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

Türk inşaat sektörü dünyayla rekabet ediyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Türk inşaat sektörünün dünyayla rekabet edebilecek sektörlerin başında geldiğini belirterek MIPIM Fuarı'nın bu açıdan önemli olduğunu söyledi.

Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor!

ABD’nin tatil kenti Miami Türk yatırımcısı ve vatandaşları için yatırım merkezi oldu. Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor.

Mehmet Özhaseki MIPIM'de türk ve yabancı inşaat firmaları ile bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de Türk ve yabancı inşaat firmaları ile bir araya geldi.

İnşaat mühendisi Ali Ertürk istiridye mantarı yetiştiriciliğine başladı!

Aydın Kuyuca'ta yaşayan inşaat mühendisi Ali Ertürk, mesleği yerine farklı alanlara yönelip istiridye mantarı yetiştiriciliğine başladı.

Türk Akımı inşaatı yılın ikinci yarısında başlıyor!

Gazprom Yönetim Kurulu Üyesi Oleg Aksyutin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin inşaatının ikinci yarısında başlayacağını açıkladı.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Türk inşaatçılardan Mozambik'e 50 milyon dolarlık yatırım!

Doğu Afrika ülkesi Mozambik hızla zenginleşiyor. Mozambik'te 37 Türk sermayeli firma faaliyet gösteriyor. Çoğu inşaat sektöründe faaliyet gösteren bu firmalar tarafından gerçekleştirilen yatırım tutarı ise 50 milyon dolar.

Türk inşaat şirketlerine Mozambik'ten yatırım daveti!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde Mozambik-Türkiye İş Forumu düzenlendi. İki ülkede birçok işbirliği anlaşmasına imza atılırken, Türk iş adamlarına davette bulunulan yatırım alanlarında inşaat, enerji ve tarım sektörleri öne çıktı.

Türk Akımı inşaatı 2017'nin ikinci yarısında başlayabilir!

Gazprom İcra Komitesi Başkanı Miller: "Türk Akımı'nın deniz kesiminin inşaatının 2017'nin ikinci yarısında başlayabileceğini ifade ediyoruz" dedi.

beyttürk inşaat Beyttürk Silivri Haberi

beyttürk inşaat Beyttürk Silivri

Beyttürk İnşaat tarafından hayata geçirilecek Beyttürk Silivri projesine önümüzdeki 2 yıl içerisinde başlanması planlanıyor. Proje 15 bin metrekare arsa alanına sahip.


Beyttürk Silivri satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İçerisinde cadde dükkanlarının da yer alacağı proje deniz manzaralı bir konumda yükselecek. 


Beyttürk İnşaat Silivri projesi ile birlikte İstanbul Kağıthane, Ispartakule ve Kartal olmak üzere toplam 4 yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 



Tel: 444 5 321

Web: http://www.beytturk.com/

Özge...