29 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat projeleri

Beyttürk İnşaat projeleri

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

Gayrimenkul sektörü İstanbul rotasını değiştirir mi?

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barman, İstanbul merkezli büyüyen gayrimenkul sektörünün rotasını değiştireceğini söyledi...

Yabancı yatırımcılar Türkiye’ye güvenlerini yatırımla taçlandıracak!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman,16 Nisan’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi referandumunu değerlendirdi.

Beyttürk İnşaat üyelik kartıyla 5 bin Körfez yatırımcısına ev satacak!

Beyttürk İnşaat, Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor.

Beyttürk İnşaat 5 bin Körfez yatırımcısına konut satacak!

Beyttürk, özellikle Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu yeni uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor.

Beyttürk İnşaat'tan Yalova'ya 5 bin konut!

Körfez ülkelerinden büyük yatırımları Türkiye’ye getiren Beyttürk İnşaat dev bir yatırıma imza attı. Barman, “Suudi Arabistan konsorsiyumu ile birlikte Marmara Bölgesi’nin çehresini değiştirecek dev bir projeye imza atacağız. " dedi.

Beyttürk İnşaat Bahreyn'de çalışmalarını sürdürüyor!

Beyttürk İnşaat, Bahreyn'den yatınmcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman Yalova'da 25 milyon dolarlık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bursa ve Yalova Bahreynli yatırımcıların ilgi odağı!

Arap dünyasının en hızlı büyüyen ekonomisi olan Bahreyn’den yatırımcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Beyttürk İnşaat, şu ana kadar Yalova’da 25 milyon dolarlık bir yatırımı gerçekleştirdi.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılan tek Türk firması olan Beyttürk İnşaat, Yalova ve Orhangazi’de yatırımcılardan büyük ilgi gören ve satışı devam eden projelerini, Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.

Beyttürk İnşaat Ramazan kampanyasına Körfez'den yoğun ilgi!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında lokomotif şirket konumunda olan Beyttürk İnşaat’ın tüm projelerinde %10 indirim uyguladığı Ramazan kampanyası Körfez Ülkelerinden yoğun talep görüyor.

Beyttürk İnşaat Bursa'ya 500 milyon dolar yatırım yapacak!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "2023'e kadar bulunduğumuz lokasyona 500 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Amacımız bu bölgenin yerli ve yabancı yatırımcı için çekim merkezi olması" dedi.

Körfez yatırımcısı Türk inşaat sektörü için önemli!

Beyttürk İnşaat, 9-11 Nisan tarihleri arasında Kuveyt’te düzenlenen Ria – Exhibition’da Körfez yatırımcısına 75 daire sattı. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “ Körfez yatırımcısı, Türk inşaat sektörü için kritik öneme sahip'' dedi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ferdi Öztürk tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Türk inşaat firmaları İsveç’te projeler hayata geçirecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının İsveç'te bazı projeleri üstlendiğini söyledi.

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Öztürk tarafından kuruldu.

Beyttürk İnşaat projeleri Haberi

Beyttürk İnşaat projeleri

Beyttürk İnşaat oluşturduğu online satış departmanı ile Körfez ülkelerinden gayrimenkul almak isteyen ve yeni projelerini takip eden potansiyel alıcıları Türkiye’ye getiriyor.

Büyüme hedefini Körfez ülkeleri olarak belirleyen Beyttürk’ün İstanbul, Bursa ve Yalova'da gerçekleştirdiği projeler özellikle Arap konut alıcıları tarafından büyük talep alıyor. 

Beyttürk'ün Yalova'da Dreamland, Mia Thermal, Beytepe Konakları, Beytepe Plus, Lake 360 ve Çınarcık'ta Beyttürk Orman gibi projeleri mevcut. Büyüme hedefini Körfez ülkeleri olarak belirleyen Beyttürk, dijital pazarlamayı etkin ve doğru bir şekilde kullanarak sosyal medya kanallarıyla Arap gayrimenkul alıcılarına portföylerini ulaştırıyor. 

Facebook üzerinden 1 milyonun üzerinde yabancı takipçiye ulaşan konut sektörünün yenilikçi markası Beyttürk, bugün inşaat başta olmak üzere projelerinde 2. el satış ve kiralama, satış sonrası hizmetler, site yönetimleri ve dekorasyon hizmetleri ile konut sahiplerinin yaşamını kolaylaştırıyor.  Bir gayrimenkul...