30 / 04 / 2024

Beyttürk Silivri beyttürk inşaat

Beyttürk Silivri beyttürk inşaat

Beyttürk Silivri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Deniz manzarasına sahip olan proje 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Beyttürk, satış başarısını Reagroups ile Anadolu Yakası’na taşıdı!

Beyttürk, "REAGROUPS" Emlak Pazarlama markası ile uzun yıllardan beri süregelen yabancıya satış tecrübesini İstanbul Anadolu yakasına taşıdı…

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında 100 milyon dolarlık anlaşma!

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

Beyttürk Cadde Yalova projesi geliyor!

Beyttürk İnşaat yeni butik projesini Yalova'da Çınarcık İlçesi'ne bağlı Koruköy'de hayata geçirecek. Toplamda 80 daireden meydana gelecek projede birçok sosyal alan olacak. 

Beyttürk İnşaat'tan 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği birçok projede şimdiye kadar yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; Yalova’da devam eden projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere 5 büyük fırsat sunuyor.

Beyttürk İnşaat sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmalarından!

Emlak sektöründe hayata geçirdiği birçok projede yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; 240 Bin takipçi sayısı ile sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmaları arasında bulunuyor...

Beyttürk İnşaat TL ile konut satacak!

Türkiye topyekün seferber oldu, Türk Lirası'na sahip çıkıyor. TL'ye dönüş hareketi büyüyor. Beyttürk İnşaat da tarihinde ilk kez yabancılara satışta dahi dolar kullanmama, TL ile konut satışı yapma kararı aldı.

Çınarcık Beyttürk Orman’da 140 bin TL’ye daire fırsatı!

Tertemiz havası, yeşilin her tonunu barındıran doğası ile “Marmara’nın Bodrum’u” olarak yaz-kış doğaseverlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Çınarcık'taki Beyttürk Orman projesinde 140 bin TL’den başlayan fırsat fiyatla son daireler satışta...

Beyttürk Orman’da 140 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Bursa ve Yalova'da gerçekleştirdiği projelerle bölgenin en yüksek prim yapan konutlarını inşa eden Beyttürk İnşaat, Yeşilköy’de gerçekleştirilen CNR Expo Emlak Fuarı’na fırsat kampanyaları ve yeni projesi ile katıldı.

Beyttürk Orhangazi projesi Nisan 2017'de satışta!

Beyttürk İnşaat Orhangazi projesini Nisan ayında satışa çıkarıyor. Metrekare fiyatının 2 bin 500 TL'den başladığı projede 900 adet konut bulunuyor.

Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti!

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

Beyttürk Silivri beyttürk inşaat Haberi

Beyttürk Silivri beyttürk inşaat

Beyttürk İnşaat tarafından hayata geçirilecek Beyttürk Silivri projesine önümüzdeki 2 yıl içerisinde başlanması planlanıyor. Proje 15 bin metrekare arsa alanına sahip.


Beyttürk Silivri satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İçerisinde cadde dükkanlarının da yer alacağı proje deniz manzaralı bir konumda yükselecek. 


Beyttürk İnşaat Silivri projesi ile birlikte İstanbul Kağıthane, Ispartakule ve Kartal olmak üzere toplam 4 yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 



Tel: 444 5 321

Web: http://www.beytturk.com/

Özge...