15 / 05 / 2024

Beyza Arslan lotus inşaat

Beyza Arslan lotus inşaat

İş ve cemiyet dünyasının önemli ismi Beyza Arslan; güzelliği, şık giyimi ve sanata olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Arslan, İngiltere'de tekstil işletmeciliği eğitimi aldıktan sonra, baba mesleği inşaata atıldı...

Ahmet Arslan: Senede 50 kilometre tünel yapıyoruz!

Kocaeli-Bursa yolunu da bölünmüş yol haline getirdiklerini aktaran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü ve beraberindeki otoyol projesiyle kentin sanayi alanlarına erişim açısından merkez olduğunu bildirdi.

Ahmet Arslan: 3. havalimanı ödüle doymuyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan,"İstanbul Yeni Havalimanı terminal binası Berlin'de düzenlenen Dünya Mimarlık Festivali'nde 'Gelecek Projeler-Altyapı' kategorisinde ödül aldı." dedi.

Mikail Arslan: Köysel dönüşüm hızlandırılmalı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, önceki gün, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde komisyona ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye hitaben yaptığı konuşmasına, Kırşehir'in çevre düzenlemesini anlattı.

Ahmet Arslan: Ulaşım projeleriyle ülke ekonomisi büyüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2. İstanbul Kamu-Özel Sektör İşbirliği Zirvesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle deniz, demir, kara ve hava yolu açısından Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladığını söyledi.

Ahmet Arslan'dan Ege'ye iki yeni otoyol müjdesi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Afyonkarahisar'daki AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, Aydın-Denizli ve Menemen- Aliağa-Çandırlı otoyollarının ihalesinin bu yıl yapılacağı müjdesini verdi.

Avrasya Tüneli'nin temel tarihi Ahmet Arslan'a istifa ettirecekti!

Mega projelerden İstanbul trafiğine nefes aldıracak Avrasya Tüneli, 20 Aralık 2016 tarihinde açılıyor.Avrasya Tüneli Projesi, ona en çok emek harcayan isimlerden Bakan Arslan’ım istifanın eşiğinden döndürmüş.

Ahmet Arslan Ödemiş yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan incelemelerde bulunmak üzere iki günlüğüne İzmir’e geldi. Bakan Arslan’a program dahilinde eşlik eden Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçedeki demiryolu hattıyla ilgili görüşmelerde bulundu.

Ahmet Arslan'dan İzmir projelerine denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın İzmir'e geliyor. Arslan İzmir'de bakanlığının sürmekte olan projelerinin şantiyelerini ziyaret edecek

Ahmet Arslan: Kanal İstanbul'un zamanı geldi!

26. Dünya Posta Kongresi İstanbul'da yapıldı. Türkiye'nin ulaştırmadaki mega projelerinin konuşulduğu zirvede konuşan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, sıranın Kanal İstanbul'a geldiğini vurguladı.

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün Esentepe'de açıldı.

Atakan Arslan yeni ev alacak!

Survivor yarışmasını şampiyon olarak tamamlayıp 500 bin TL kazanan Atakan Arslan bu parayla ev almayı düşündüğünü belirtti.

Hüseyin Arslan: Bekle-gör değil yatırım zamanı!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

Ahmet Arslan: Kanal İstanbul için son aşamaya geldik!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kanal İstanbul Projesi için birçok alternatif güzergah çalıştıklarını ve son aşamaya geldiklerini ifade etti.

Beyza Arslan lotus inşaat Haberi

Beyza Arslan lotus inşaat

İş ve cemiyet dünyasının önemli ismi Beyza Arslan; güzelliği, şık giyimi ve sanata olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Arslan, İngiltere'de tekstil işletmeciliği eğitimi aldıktan sonra, baba mesleği inşaat sektöründe iş hayatına atıldı. Beyza Arslan, önce yakın arkadaşı Alara Koçibey ile birlikte, içinde spor merkezi, kreş, süper market gibi birçok sosyal alanın bulunduğu Lotus VVorld projesiyle, daha sonra da bir kısmı öğrenci yurdu olan butik konut projesi 'One & Ortaköy' ile inşaat sektöründe ses getirdi. Beyza Arslan artık daha büyük projelerle isminden söz ettirmeye başladı. Tarabya Lotus Evleri ve Maslak 42 projesi ile rezidans, AVM ve otel projelerine imza atan Beyza Arslan'ın yeni gözdesi ise Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde çok yakında açılacak olan Şişli Marriot...