15 / 05 / 2024

Bezmialem Fitoterapi merkezi açılış

Bezmialem Fitoterapi merkezi açılış

Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde bulunan Türkiye'nin YÖK onaylı ilk fitoterapi merkezi olan Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Bezmialem Üniversitesi'nde sporcular için sağlık merkezi açıldı!

Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.

Türkiye’nin ilk fitoterapi merkezi açıldı!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde bulunan Türkiye’nin YÖK onaylı ilk fitoterapi merkezi olan Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi’nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Merkezi açıldı!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde bulunan Türkiye'nin YÖK onaylı ilk fitoterapi merkezi olan Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Bezmi Alem Vakıf Hastanesi'ne Türkiye'nin ilk Fitoterapi Merkezi kurulacak!

Bezmi Alem Vakıf Gureba Hastanesi'nin fırını olarak hizmet veren bina, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın 1 milyon 361 bin TL'lik desteğiyle kurulan Türkiye'nin ilk ve tek Fitoterapi Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne ev sahipliği yapacak..

İstanbul finans merkezi olacak!

Hükümet, İstanbul'un finans merkezi olabilmesi için ilk stratejik adımı attı. Resmileşen plana göre, 5 yılda 71 düzenleme yapılacak

İstanbul Kongre Merkezi'nin mobilyaları Nurus'tan!

İstanbul Kongre Merkezi'nin tüm mobilyaları NURUS tarafından sağlanıyor

Demirci İş Merkezi boşaltıldı!

Konya'daki deprem Demirci İş Merkezi'nde ağır hasara yol açtı

Yedek Uydu Kontrol Merkezi Konya'da yapılacak

Özkan Dalbay, Yedek Uydu Yer Kontrol Merkezi için Konya'da 50 dönüm arazi satın alındığını söyledi

İzmir Dünya Ticaret Merkezi inşaatı durduruldu

İzmir'in Konak ilçesi Basmane Meydanı'nda Dünya Ticaret Merkezi alanı, 11 yıldır temeli atılmış bir inşaat çukuru olarak duruyor

Pekin Türk Ticaret Merkezi açıldı!

Zafer Çağlayan, Pekin'de büyükelçilikten ayrı bir binada faaliyet gösterecek Pekin Türk Ticaret Merkezi'nin açılışını yaptı

İstanbul'un finans merkezi olması için tanıtımlar başlıyor

İstanbul'un uluslararası arenada tanınan bir finans merkezi olması için tanıtım atağı başlıyor

Vakıflar İzmir'de iş merkezi yaptıracak

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 629 metrekare arsayı iş merkezi yapılması için kiraya verecek

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü İş Merkezi inşaatı yaptıracak

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü vakıflar iş merkezi inşaatı yaptıracak

Bezmialem Fitoterapi merkezi açılış Haberi

Bezmialem Fitoterapi merkezi açılış


Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde bulunan Türkiye'nin YÖK onaylı ilk fitoterapi merkezi olan Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin’in eşi Şeyma Şahin, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un eşi Sevgi Kurtulmuş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve eşi Şule Demir, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, , Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Akça, Fitotrapi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Kartal ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülaçtı Topçu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Konuşmasının başında ülke genelindeki terör eylemlerini lanetleyen Emine Erdoğan, "Terör karşısında vatan savunması yaparken şehit olan evlatlarımızın acısını yüreğimizde taşıyoruz. Terörün her türlüsü lanetliyor, şehitlerimize...