30 / 04 / 2024

BG Mimarlık projesi

BG Mimarlık projesi

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Kanal İstanbul'un ilk ihalesini Mukarnas Mimarlık kazandı!

Kanal İstanbul projesi için 26 Mart 2020'de gerçekleştirilen 'maskeli ihale'nin sonucu 18 ay sonra belli oldu. Tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerini taşımak için yapılan ihalede, Mukarnas Mimarlık Mühendislik Şirketi ile 500 bin Türk Lirası bedelinde sözleşmeye imza atıldı. 

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Nea Vourla Konut Sitesi'ne XL Mimarlık Mühendislik imzası!

İzmir Urla’daki Nea Vourla Konut Sitesi projesi, Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

OSO Mimarlık, Euroshop RetailDesign Awards’da finalist oldu!

OSO Mimarlık, Suudi Arabistan’da tasarladığı Loremen Showroom projesi ile uluslararası mağaza tasarımlarının yarıştığı Euroshop RetailDesign Awards’ta finalist oldu...

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

BG Mimarlık projesi Haberi

BG Mimarlık projesi

BG Mimarlık ve tasarım ortakları ABD'li mimar Roger Klein'in kurduğu ARK-itecture firmaları, Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Projesi ile Amerika’da SARA NY Design Awards 2020’de Onur Ödülü’nün sahibi oldu. Güneydoğu Avrupa bölgesinin yaratıcılık ve iş potansiyelini öne çıkarmayı amaçlayan BigSEE’den de “Mimarlık Ödülü” ile dönen proje, 2020 Arkitera Mimarlık Yıllığı'nda yer almasının ardından, dünyanın en çok ziyaret edilen mimarlık sitesi Archdaily'de gerçekleşen 2020 Yılın Binası seçkisinde“Eğitim Yapıları” kategorisine aday oldu.

Konsept mimarisi ARK, iç mimari tasarımı BG Mimarlık'ın tamamladığı ve ekiplerin gerçekleştirdiği ortak çalışmayla hayata geçirilen Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Projesi, geçtiğimiz yıl uluslararası platformlarda iki ödülün sahibi oldu. Yenilikçi yaklaşımıyla, ülkemizde olduğu kadar yurtdışındaki mimarlık organizasyonlarda da övgüyle karşılanan proje, 1956’dan bu yana Amerika'da mimarlar ve endüstri ortaklarını bir araya getiren...