04 / 05 / 2024

BGCTOKİ konutları temel atma töreni

BGCTOKİ konutları temel atma töreni

Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve TOKİ iş birliğiyle basın mensupları için yapılacak olan 452 konutluk inşaatın temeli atıldı. Gazeteciler, basın çalışanları kira öder gibi ev sahibi olacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

Temel Akdağoğlu: Düşük gelirli aileler ev sahibi olacak!

Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu gelir seviyesi düşük ailelerin ev sahibi olması için çok düşük maliyetli ve kolay ödeyebilecekleri konutlar yapacaklarını söyledi.

Gördes Sosyal Konutları teslim edildi!

Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni yapıldı.

Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor!

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

Kayseri Bünyan TOKİ'de temel açma çalışması başladı!

TOKİ tarafından Kayseri Bünyan'a inşa edilecek 216 adet TOKİ konutu için temel açma çalışmalarına başladı. Konutlar hızla yükselecek.

Propa Vista’da temel atıldı!

Propa Vista projesinde ilk temel atıldı. Kartal-Tavşantepe metro hattında yer alan Yakacık metro durağına 10 metre mesafede konumlanan projede şimdiden konutların yüzde 40'ı tamamlandı.

Çatalca Sosyal Konutları teslim edildi!

"Çatalca Sosyal Konutları Anahtar Teslimi ile Çatalca İlçesine Yapılacak Doğalgaz Yatırımları Temel Atma Töreni", Çatalca Meydanı'nda gerçekleşti.

BGCTOKİ konutları temel atma töreni Haberi

BGCTOKİ konutları temel atma töreni

Gazeteciler, basın çalışanları kira öder gibi ev sahibi olacaklar. Üstelik de kentin batısında, Osmangazi'nin kendiliğinden kentsel dönüşümünün yaşandığı oldukça iyi bir bölgesinde. Temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Annç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkam Cemalettin Torun, Milletvekili Hüseyin Şahin, çok sayıda gazeteci ve aileleri de katıldı. Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Büda vurgu yaptı. AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Bakan Müezzinoğlu'ndan da Bursa basınına güvenmesini istedi... 

Projelerin standart sefer tası mimari konutlar olmadığına dikkat çekti. Bakan Müezzinoğlu da, gazeteciliğin gecesi gündüzü olmayan zor bir meslek olduğunu söyledi. Vali Karaloğlu ise yerel basının önemine dikkat çekerken, gazetecilerin ekonomik durumunun pek de iç açıcı olmadığını, ancak böyle bir proje...