04 / 05 / 2024

BGCTOKİ konutları temeli atıldımı

BGCTOKİ konutları temeli atıldımı

Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve TOKİ iş birliğiyle basın mensupları için yapılacak olan 452 konutluk inşaatın temeli atıldı. Gazeteciler, basın çalışanları kira öder gibi ev sahibi olacaklar.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Malatya'da 757 blokta deprem konutları hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 757 blokta konutların yapımı sürüyor.

Şanlıurfa'daki deprem konutları 6 ay sonra teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan kalıcı afet konutları 6 ay sonra teslim edilecek.

11 ildeki 20 bin kalıcı konutun temeli atılıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra hükümet, yıkılan konutları yeniden inşa etmek için seferberlik başlattı. Bu hafta Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 20 bin konutun daha temeli atılıyor.

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hayata geçireceği "KİPTAŞ Mihmandar Konutları"nın temeli atıldı.

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda konut içi imalatlar başladı! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran 2020'de atılan projede konut içi imalatlara start verildi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz!

13 Haziran 2020'de temeli atılan KİPTAİ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede inşaat seviyesi yüzde 38 seviyesine geldi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın temeli 13 Haziran 2020'de atılmıştı. 9 ayı geride bırakan inşa sürecinde son durum ne? İşte detaylar...

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor...

BGCTOKİ konutları temeli atıldımı Haberi

BGCTOKİ konutları temeli atıldımı

Gazeteciler, basın çalışanları kira öder gibi ev sahibi olacaklar. Üstelik de kentin batısında, Osmangazi'nin kendiliğinden kentsel dönüşümünün yaşandığı oldukça iyi bir bölgesinde. Temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Annç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkam Cemalettin Torun, Milletvekili Hüseyin Şahin, çok sayıda gazeteci ve aileleri de katıldı. Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Büda vurgu yaptı. AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Bakan Müezzinoğlu'ndan da Bursa basınına güvenmesini istedi... 

Projelerin standart sefer tası mimari konutlar olmadığına dikkat çekti. Bakan Müezzinoğlu da, gazeteciliğin gecesi gündüzü olmayan zor bir meslek olduğunu söyledi. Vali Karaloğlu ise yerel basının önemine dikkat çekerken, gazetecilerin ekonomik durumunun pek de iç açıcı olmadığını, ancak böyle bir proje...