13 / 05 / 2024

bhs grubu 2013

bhs grubu 2013

BSH Grubu, Polonya'nın önde gelen küçük ev aletleri şirketi Zelmer'ı bünyesine kattı...

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Ulu Şirketler Grubu lojmanları otele dönüştürdü!

2013 yılında Atomstroyexport ile Akkuyu'da çalışanlar için lojman tesisi yapmak için imza atan Ulu Şirketler Grubu, ödeme yapılmaması sonrası 20 milyon dolarlık bir yatırımla lojmanları otele dönüştürdü.

Torunlar Grubu Başkent Dogalgaz'ı halka arz edecek!

Torunlar Grubu, gıda, gayrimenkul, AVM yönetimi ve eğlence hizmetleri alanlarındaki yatırımlarına 2013 yılında katıldığı enerji ihalesiyle enerji sektörünü de eklemişti.

Oyak Çimento Grubu net karını yüzde 82'i artırdı!

OYAK Çimento Grubu 2014 yılında olumlu hava koşulları, seçimin etkisi, devam eden büyük projeler ve diğer altyapı yatırımlarının etkisi ile cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre %14, net karını ise % 82 artırdı.

OYAK Çimento Grubu satışları yüzde 17 arttı!

YILLIK 8.5 milyon ton klinker kapasitesi ve yüzde 14 pazar payı ile Türkiye'nin lideri olan OYAK Çimento Grubu, 2013 yılı son çeyreğine dair mali tablo ve dipnotlarını yayınladı...

OYAK Çimento 2013 yılı son çeyreğine dair mali tablo ve dipnotlarını yayınladı!

Yıllık 8.5 Milyon Ton klinker kapasitesi ve %14 pazar payı ile Türkiye’nin lideri olan OYAK Çimento Grubu, 2013 yılı son çeyreğine dair mali tablo ve dipnotlarını yayınladı.

Oyak Çimento 2013 yılsonu mali tablo ve dipnotlarını yayınladı!

Yıllık 8.5 Milyon Ton klinker kapasitesi ve %14 pazar payı ile Türkiye’nin lideri olan OYAK Çimento Grubu, 2013 yılsonu mali tablo ve dipnotlarını yayınladı.

Türk Telekom'un 2013'teki geliri 13,2 milyar TL'ye ulaştı!

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom, 2013 yılı finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Grubun gelirleri hem sabit hem de mobil tarafta artış göstererek 13,2 milyar TL’ye ulaştı...

Dumankaya Grubu’nun öncelikli hedefi sürdürülebilir çalışan memnuniyeti!

Dumankaya Grubu’ nun 2013 yılı çalışan memnuniyeti anketi sonuçlarına göre, çalışan memnuniyeti oranı geçen yıla göre artarak yüzde 70,2’den yüzde 70,6’ ya çıktı...

Bosch Grubu'nun satışları 46.4 milyar Euro'ya yükseldi!

Bosch Grubu'nun satışları 46.4 milyar euroya yükseldi, Bosch'un 2013 yılı kesinleşmemiş finansal verilerine göre, satışlar yüzde 2.7 oranında artarak 46.4 milyar euro düzeyine, çalışan sayısı 281 bine ulaştı

İnşaat16 Grubu Derneği, 2014 yılının ilk toplantısını yaptı!

Bursa'da inşaat sektöründe önde gelen firmaların bir araya gelerek kurduğu İnşaatı 6 Grubu Derneği, 2014 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Akkan, "2013'ün sektörümüz açısından parlak geçtiğini düşünüyorum." dedi.

Özyurtlar Şirketler Grubu çalışanları yeni yılı kutladı!

Yavuz Ertürk İnşaat ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Özyurtlar Şirketler Grubu, yeni yılı tüm çalışanlarıyla birlikte Büyükçekmece Eser Hotel'de düzenlenen bir eğlence ile kutladı. Özyurtlar çalışanları 2013'ün yorgunluğunu attı.

Dedeman Grubu yeni hedeflerini açıkladı!

Grub başkanı Murat Dedeman yeni dönemde yeni bir ortaklık yapısı gerçekleştirildiğini belirtirken ayrıca yeni yatırımlarla ilgili açıklama yaptı. Dedeman Grubu tarafından 2013 verilerinin de değerlendirdi...

bhs grubu 2013 Haberi

bhs grubu 2013


17 markasıyla Türkiye'nin ve dünyanın lider beyaz eşya üreticileri arasında yer alan BSH Grubu, Orta ve Batı Avrupa ülkelerinin önde gelen küçük ev aletleri şirketi Zelmer'ı satın alarak bu bölgedeki konumunu güçlendirdi. Zelmer hisselerinin %97.78'lik kısmının BSH Grubu'na devri Mart 2013'te resmen gerçekleşti. Zelmer, BSH Grubu altında ayrı bir marka olarak üretim yapmaya devam edecek.

22 Mart 2013 tarihinde Zelmer hisselerinin %97.78'lik kısmının BSH Grubu'na devrinin resmen gerçekleşmesiyle birlikte, Zelmer'ın stratejik konumunun, BSH'nin Orta ve Doğu Avrupa'daki lojistik sistemine katkı sağlaması bekleniyor. Şirket ayrıca BSH'nin Avrupa pazarına hizmeti için kayda değer bir üretim kapasitesine sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Bu satın almanın BSH Grubu'nun organizasyonel yapısını ve mevcut operasyonlarını etkilemeyeceğine; aksine BSH ve Zelmer'ın büyüme potansiyelini açığa çıkaracağına inanılıyor. 

Dünyanın en...