24 / 05 / 2024

Bici bici işletmecileri yıkım

Bici bici işletmecileri yıkım

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kenarında bulunan "bici bici" işletmecileri, belediyenin kaçak olduğu gerekçesiyle yerlerini yıkmak istemesini 2 sandalla açıldıkları gölde protesto etti 

Ünlü yönetmen kiracısı ile mahkemelik oldu! Kira artışı yeterli değil!

Ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek İstanbul'un en işlek yerlerinden birisi olan Beyoğlu Cezayir sokakta bulunan dubleks dükkanını kiraya verdiği Arkeoloji Sanat Yayınları işletmecileri ile mahkemelik oldu.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

İzmir'de öğrenci servis ücretleri ne kadar? İşte 2022 İzmir en yakın ve en uzak mesafe öğrenci servis ücretleri

Akaryakıta art arda gelen zamların ardından İzmir’de öğrenci servislerine de zam geldi. Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın talep ettiği yüzde 40’lık zam UKOME’de kabul edildi. İşte son gelen zammın ardından İzmir’de öğrenci servislerinin aylık ve yıllık ücretleri…

Bursa'da kirasını ödeyemeyen esnaflara icra takibi başlatıldı!

Bursa'da Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne bağlı kafe ve restoran işletmecileri, kiralarını ödeyememeleri sebebiyle haciz tehdidiyle karşılaştı. 

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

İBB ile büfe işletmecileri arasındaki zam tartışmasında taraflar masada!

İBB'nin gazete ve ürün satış büfelerine yaptığı yüzde 500 oranındaki zam ile ilgili taraflar uzlaşmak amacıyla masaya oturdu. İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Karasu, görüşmelere ilişkin "Uzlaşmadan yanayım, bekleyip göreceğiz" dedi. 

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

Büyükçekmece Belediyesi'nden kira ve ecrimisil ödemelerine taksit!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, koronavirüs salgını sebebiyle faaliyeti durdurulan veya ekonomik olarak olumsuz etkilenen kiracı ve ecrimisil işletmecileri için kiraların taksitli ve faizsiz şekilde ödenmesi kararını aldı.

İtalya’daki işletmeciler restoranlarının açılmasını istiyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Avrupa'da en çok etkilediği ülkelerin başında gelen İtalya’da restoran işletmecileri sıkı karantina tedbirlerinin gevşetilerek yeniden faaliyete başlamak istediklerini söylüyor.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

Bici bici işletmecilerinden yıkım protestosu!

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kenarında bulunan "bici bici" işletmecileri, belediyenin kaçak olduğu gerekçesiyle yerlerini yıkmak istemesini 2 sandalla açıldıkları gölde protesto etti 

Yabancı AVM işletmecileri de dolar kurunu sabitlemeli!

Bisse’nin sahibi Mustafa Kefeli "AVM işletmecilerinin yüzde 30’unu yabancılardan oluşuyor. Bazı AVM'ler doları 1.70 ile 2.80 TL arasında sabitledi. Yerli yatırımcılar bizi anladı. Ancak yabancılar durumu okuyamadılar" dedi.

Bici bici işletmecileri yıkım Haberi

Bici bici işletmecileri yıkım

Adana'da, Seyhan Baraj Gölü kenarında rendelenmiş buzdan yapılan yöresel bir tat olan "bici bici" satan işletmeciler, belediyenin kaçak olduğu için yerlerini yıkmak istemesini protesto etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Adana Büyükşehir Belediyesinin göl kenarındaki 26 işletmeyle ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alması üzerine iş yeri sahipleri, Seyhan Baraj Gölü piknik alanı girişinde bir eylem yaptı.

Ellerindeki dövizlerle 2 sandalla göle açılan yaklaşık 20 kişilik bir grup, "Adana bici bicine sahip çık" sloganları atarak bir süre tur attı.

Daha sonra kıyıya çıkan gruba, buradaki bir kadın, sandalının izinsiz alındığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Eyleme destek veren Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi bağımsız üyesi Abdullah Sakarya, gazetecilere yaptığı açıklamada, kararın ardından 26 esnaf ve yanında çalışan çok sayıda kişinin mağdur olacağını söyledi.

Karara tepki gösteren Sakarya, "Bunları kaldırdığınız...