25 / 05 / 2024

Bien arap ülkeleri

Bien arap ülkeleri

Bien, ihracatta hedef büyüttü. Yeni pazarlara açılmayı planlayan Bien, 2013 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor

Ortadoğulu gayrimenkul yatırımcıları Türkiye'den vazgeçmiyor!

Türkiye’den 250 bin dolara konut alan ve bu konutu  3 yıl tutan yabancılar Türk vatandaşlığı alıyor. Bu kapsamda Arap ülkeleri , İran ve diğer Ortadoğu ülkelerinin yatırımları yüzde 59,6 arttı.

Arap ülkeleri arasında bir ilk gerçekleşiyor!

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) ülkenin ilk nükleer santralinin faaliyete geçmesi için onay verildi. Santral, Arap ülkeleri arasında da bir ilk olma özelliği taşımaktadır.

Araplar 16 yılda Türkiye'den 11.2 milyon metrekare taşınmaz aldı!

CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu'nun, 2003'ten bu yana Türkiye'den taşınmaz satın alan Araplarla ilgili TBMM'ye sunduğu soru önergesine yanıt geldi. 16 yılda Arap ülkeleri uyruğuna sahip kişilerin 11 milyon 186 bin 601 metrekare taşınmaz satın aldıkları açıklandı...

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

10. Türk Arap Zirvesi başladı!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği(TÜRAP) destekleriyle TURABEXPO tarafından düzenlenen 10’uncu Türk Arap Zirvesi, İstanbul’da bugün gerçekleştirildi. 

Suudi Arabistan'da gayrimenkulü olan Katarlılara ambargo!

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, istisnasız tüm hacıların güvenliğinin sağlanması konusunda Hac ve Umre Bakanlığına talimat verdiği bildirildi.

11. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 20 Mayıs'ta başlıyor!

11. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fauara körfez ülkeleri yoğun ilgi gösterecek.

Antalya Konyaaltı'nda konut satışını araplar canlı tutuyor!

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltında yabancılara yapılan konut satışlarında bu yıl düşüş gözlendiğini açıklayarak Arap ülkeleri vatandaşlarında az da olsa artış olduğunu söyledi.

Yabancıya emlak satışı 2016'da artacak!

Emlakta umut yabancılarda Başta Arap ülkeleri olmak üzere yabancıya mülk satışının 2016'da yüzde 20 artması bekleniyor.

Arap, Rus ve Ukraynalı yatırımcı gayrimenkulde alıma dönüyor!

Murat Uzun, son 5 aydır ertelenen konut alımlarının seçim sonuçlarıyla birlikte hızla artacağını belirtti. Uzun, "“Önümüzdeki 6 ayda başta Arap ülkeleri olmak üzere Rusya ve Ukrayna’dan gayrimenkule yatırım hızla artacak” dedi.

Cidde'ye Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin (TURAB) desteği ile Çeşme'de düzenlenen fuarda Suudi Arabistan Krallığı'nın Cidde şehrinde Türk Ticaret Merkezi'ni kurmak için ilk adımlar atıldı.

Bien arap ülkeleri Haberi

Bien arap ülkeleri

Türkiye seramik sektörünün yenilikçi firması Bien, önümüzdeki dönemde yeni pazarlara açılmayı hedefliyor. Geçen yıl Kafkaslar, Irak ve Kuzey Avrupa’da ağırlığını hissettiren Bien, Rusya, Afrika ve Arap Baharı yaşayan ülkelere açılmayı planlıyor. Türk dizilerinin özellikle Arap ülkelerinde ciddi anlamda takip edildiğini vurgulayan Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı, bu durumun Türk ürünlerine ilgiyi artırdığını söyledi. 


Türkiye ve ihracat yaptığı 55 ülkede tasarım ve seramik alanında başarılı bir ivme yakalayan Bien’in büyüme hedeflerini açıklayan Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı, Bien markasının sınırları aşarak büyük ilgi gördüğünü iletti. Geçen yıl3 bölgeye ağırlık verdiklerini ifade eden Savcı, “Kafkaslar, Irak ve İskandinav ülkeleri de bizim hedef pazarlarımız arasında yer aldı. Toplam üretimimizin yüzde 30-35’ini ihraç ettik. Gelecek yıllar için yapılan planlarımızda yeni yatırımlarımızın ışığında...