04 / 05 / 2024

bien küvet

bien küvet

Ödül­lü ta­sa­rım­la­rı, çok özel ve sü­rek­li ye­ni­le­nen 800’ü aş­kın ürün yel­pa­ze­siy­le sek­tö­rün ön­cü­le­rin­den olan Bİ­EN, UNI­CE­RA­’ da bu yıl da dik­kat­le­ri üze­ri­ne çe­ke­cek.

Bien'den kadınlara özel tasarımlar!

İşini bilen kadınlar, şık ve zarif ürünlerin yanı sıra kullanışlı ve kolay temizlenebilen tasarımlarıyla Bien’i tercih ediyor. Bien Seramik ürünleri basit temizlenebilme ve kolay kir tutmama özelliğine sahip olduğu için kadınlara konforu sağlıyor.

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Bolivya Kırsal Kalkınma Bakanı Characayo arazi yolsuzluğu nedeniyle gözaltına alındı! 

Bolivya Kırsal Kalkınma Bakanı Edwin Characayo, bir arazi için rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

Ankara'da Hazine arazilerinde usulsüzlük operasyonu!

Ankara Çamlıdere'de Hazineye ait 2B arazilerinin rüşvet karşılığı usulsüz olarak satışını yaptığı iddiasıyla belediye, tapu, milli emlak ve elektrik dağıtım şirketlerinde çalışan ve ilçede emlakçılık yapan 46 şüpheli gözaltına alındı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

Ankara'da 25 milyon liralık rüşvet tartışmasının FETÖ bölümü!

Ankara’da CHP’li Sinan Aygün ile CHP’li Mansur Yavaş arasında yaşanan 25 milyon liralık rüşvet tartışması bitmek bilmiyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Sener, konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Sinan Aygün'den rüşvet iddiası, ABB'den yanıt!

Mimarlar Odası tarafından açılan dava ile Sinan Aygün'ün Ankara'daki TOGO inşaatı durdurulmuştu. İnşaatın bir üst mahkemeye taşınması için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin itirazı gerekiyordu. Aygün, konunun üst mahkemeye taşınması için Belediye'nin 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia etti....

Mansur Yavaş'ın Sinan Aygün'den 25 milyon TL'lik rüşvet istediği iddiası!

Yerel seçimlerden önce sahte senetle tahsilat yaptığı iddia edilerek hakkında dava açılan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bu kez "rüşvet" istediği iddia edildi. 

Selenium Vet Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selenium Vet Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Çalış tarafından kuruldu.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

bien küvet Haberi

bien küvet

24-28 Şu­bat 2015 ta­rih­le­ri ara­sın­da ger­çek­leş­ti­ri­len ulus­la­ra­ra­sı Se­ra­mik Ban­yo Mut­fak Fu­arı­’n­da Bİ­EN, en ye­ni ta­sa­rım­la­rı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fu­ar­da ye­ri­ni ala­cak ve far­kı­nı or­ta­ya ko­ya­cak.


Bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen fu­ar­da Bİ­EN üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ser­gi­le­ye­cek ve fu­ar sü­re­sin­ce ge­niş ürün yel­pa­ze­si­ni zi­ya­ret­çi­le­ri­ne ta­nı­ta­cak. Üre­ti­mi Bi­le­cik Bo­zü­yü­k’­te bu­lu­nan fab­ri­ka­la­rın­da ya­pıl­mak­ta olan Bİ­EN ürün­le­ri, yur­ti­çin­de 120 ade­di aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı ve  3 bi­ni aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zar­da ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Ay­rı­ca üre­ti­mi­nin yüz­de 30’u­nu yurt dı­şın­da 66 ül­ke­ye ih­raç et­mek­te­dir. Bİ­EN, 25 mil­yon m2 üre­ti­mi ile sek­tö­rün önem­li oyun­cu­la­rın­dan­dır.


Bİ­EN Sa­tış Grup Baş­ka­nı Me­tin Sav­cı “Mar­kay­la il­gi­li ge­rek yur­ti­çi, ge­rek yurt­dı­şı pa­zar­la­rı­nın ta­lep­le­ri­ni dik­ka­te alan üre­tim ya­pı­yo­ruz. Sa­tış ve pa­zar­la­ma po­li­ti­ka­la­rıy­la ye­ni­lik­çi, di­na­mik ve fark­lı ürün­le­ri pa­za­ra su­nu­yo­ruz....