22 / 05 / 2024

Bien Lotus

Bien Lotus

Kıskandıran sadeliğiyle ilhamını Lotus çiçeğinden alan ve tasarımlarıyla göz dolduran Bien Lotus Serisi 'Kullanıcı Konforunu Sağlamaya ve Gereksinimlerini Karşılamaya Yönelik Sistemler' Kategorisi’nde, RAF Yapı Malzemesi Ödülü’ne layık görüldü...

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Coşkun tarafından kuruldu.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yasin Akgül tarafından kuruldu.

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yasinb Akgül tarafından kuruldu.

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Lotus Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hülya Polat tarafından kuruldu.

Bien Lotus Haberi

Bien Lotus

Kıskandıran sadeliğiyle ilhamını Lotus çiçeğinden alan ve tasarımlarıyla göz dolduran Lotus Serisi, dünyanın prestijli kurumlarından Como Kültür Departmanı’nın düzenlediği A’Design Awards’da Platin ve Elle Decor Uluslararası Tasarım Ödülleri Yarışması’nda En İyi Tasarım ödüllerinin ardından, bu sene de ARKIMEET Ödülleri’nde, 'Kullanıcı Konforunu Sağlamaya ve Gereksinimlerini Karşılamaya Yönelik Sistemler' Kategorisi’nde, RAF Yapı Malzemesi Ödülü’ne layık görüldü. 


Bien SSG Tasarım Müdürü Tolga Berkay, “Yağmur ormanlarının büyüleyici iklimini banyolara taşıyarak Lotus’un doğasına da gönderme yaptık. Tasarım için çok emek verdiğimiz bu serinin üçüncü ödülünü almasından dolayı büyük gurur ve mutluluk yaşıyoruz. Bir prestijli ödüle daha layık görülmemiz, hem yaptığımıza işe verdiğimiz değerin anlaşıldığını hem de tasarım alanında farklılığımızı ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Tasarım ekibiyle birlikte çok daha iyi işlere imza atarak, bu alandaki iddiamızı sürdürmeye...