17 / 05 / 2024

Bien Neptün

Bien Neptün

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi Pendik'te Sinem Şahin tarafından kuruldu.

Tunç Soyer'in kaçak villasını belediye yıkmıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer’in ‘zeytin sıkma tesisi’ görünümlü havuzlu villasındaki kaçaklar sebebiyle para cezası kesildiği öğrenildi. 

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çokyiğit  tarafından kuruldu.

Tunç Soyer mal varlığını güncelledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer’le birlikte mal varlığını güncelledi. Çiftin 5 aylık süreçte mal varlığında herhangi bir artış olmadı...

İzmirlilerin Tarihi Şato Restoran isyanı devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in Tarihi Şato Restoran'ını konuk evine dönüştürmek istemesine tepkiler artıyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Şefik Tekin ve Adnan Kocagil ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bien ile siyah-beyaz özel banyolar!

Bien’in siyah-beyaz banyolarıyla beyazın ferahlığını ve ışığını, siyahın gücünü hissedin. Kendini tanıyan ne istediğini bilen insanların tercihi olarak öne çıkan siyah beyaz koleksiyon, klasiğin gücünü gösteriyor

Bien'in kış konsepti ile içiniz ısınacak!

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, kışı simgeleyen toprak, kahve ve grinin eşsiz tonlarıyla mekanlarınızı kışa hazırlıyor

2017'nin trend renkleri Bien koleksiyonunda!

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Neptün Haberi

Bien Neptün

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Yalın ve elegan çizgisine sahip ince detayların evrensel bir dille yorumlandığı Neptün serisi, ihtiyacı karşılayacak oranda su tüketme özelliğiyle tasarruf ve temizlik sunuyor. Bir buz devi olarak da bilinen Neptün buzun tüm asaletini mekanlara taşıyor. Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan vitrifiye ürünleri ile Bien, evreni evinize, evinizi evrene taşımanın yolunu sunuyor.


Tasarımlarını kurgularken hayatın her alanından ilham alan Bien, fonksiyonel özellikte vitrifiyeleriyle de varlık...