02 / 05 / 2024

Bien seramik kaç ödül aldı

Bien seramik kaç ödül aldı

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARK1MEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

4 yıl garantili Arzum Olivya Seramik Tabanlı Ütü indirimde! Bu indirim kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler, Arzum AR684 Olivya 2400W Seramik Tabanlı Ütü hepsi burada internet sitesinde yüzde 27 indirimle satışta. Peki ürünün indirimli fiyatı ne kadar?

Arzum Olivya seramik tabanlı ütü ŞOK Market'te uygun fiyata satışta! İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi

Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütü ŞOK Market raflarında uygun fiyata satışa sunulacak. Peki, Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütü ne kadar, kaç TL? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Bien Seramik’ten yazlıklara özel kullanışlı tasarımlar!

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

Bien seramik kaç ödül aldı Haberi

Bien seramik kaç ödül aldı


Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARK1MEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki  body teknik porselen karoları ile ödül aldı.


Arkitera tarafından 21 .yüzyılın mekânsal ve sosyal değişimlerinin tüm boyutları ile ele alındığı Arkimeet 2014 etkinliğinde dijital tasarım, akıllı kentler..., gibi konular 60'ı aşkın konuşmacı ile birlikte değerlendirildi. İ ki gün süren etkinliğin son gecesinde Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından her sene verilen ödüller dağıtıldı. "Genç Mimar, İşveren ve Yapı Malzemesi" başlıkları ile verilen ödüllerde bu yıl BİEN " Yapı Malzemesi" kategorisinde "İnce Yapı Bileşenleri" ödülünün sahibi oldu. 

Türkiye'de ilk kez ve sadece Bien teknolojisiyle üretilen 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karolar Arkimeet 2014 etkinliğinde ödüllendirilerek farklılığını göstermiş oldu....