02 / 05 / 2024

Bien seramikin aldığı ödüller

Bien seramikin aldığı ödüller

Arkitera tarafından 21. Yüzyılın mekânsal ve sosyal değişimlerinin tüm boyutları ile ele alındığı Arkimeet 2014 etkinliğinde dijital tasarım, akıllı kentler gibi konular 60'ı aşkın konuşmacı ile birlikte değerlendirildi.

Bien seramik ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARK1MEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Bien Seramik iki ödül birden aldı!

Bien Seramik'in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan 'Organic' banyo serisi tasarım dünyasındaki çok önemli iki ödülü birden aldı.

Bien Organic serisinin lansmanını gerçekleştirdi!

Bien Seramik tasarım dünyasında son derece prestijli ‘’Red Dot Design Award” ve “A’Design Awards”ı ‘’Organic serisi’’ ile aldı. Bien, ‘’Organic’’ serisinin lansmanını 15 Nisan Çarşamba akşamı The Seed’de gerçekleştirdi.

Bien seramik ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARK1MEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien Seramik full body teknik porselen karoları ile ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien, A' Design Awards' da ödül aldı!

Como Kültür Departmanı Avrupa Tasarım Kuruluşları Bürosu tarafından düzenlenen yarışmada Bien; İnci ve Lotus serisi ile Platin A' Design Ödülü'ne layık görüldü

Bien, Lotus ve İnci tasarımlarıyla İtalya'dan ödülle döndü!

Bien, İtalya’daki Como Kültür Departmanı Avrupa Tasarım Kuruluşları Bürosu tarafından düzenlenen A' Design Awards ‘da başvurduğu 5 tasarımıyla 5 ödül birden aldı

Kevin Costner, Berlin'de 2 katlı villa aldı

Oscar ödüllü film yıldızı Kevin Costner, Almanya'nın başkenti Berlin'de ev satın aldı

Silverline Avrupa'dan 4 ödül birden aldı

Silverline, Plus X'te 4 farklı dalda ödül aldı

Calvin Klein, Tommy Hilfiger'ı satın aldı

Calvin Klein ve Izod gibi markalara sahip olan Phillips-Van Heusen, Tommy Hilfiger'ı 3 milyar dolara satın aldı

Karasu Belediyesi Hazine arazisinden izinsiz kum aldı

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, hazine arazisinden aldıkları kumu halkın yararına parke yol yapımında kullandıklarını söyledi

Bien seramikin aldığı ödüller Haberi

Bien seramikin aldığı ödüller


Arkitera tarafından 21. Yüzyılın mekânsal ve sosyal değişimlerinin tüm boyutları ile ele alındığı Arkimeet 2014 etkinliğinde dijital tasarım, akıllı kentler gibi konular 60'ı aşkın konuşmacı ile birlikte değerlendirildi. İki gün süren etkinliğin son gecesinde Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından her sene verilen ödüller dağıtıldı. "Genç Mimar, İşveren ve Yapı Malzemesi" başlıkları ile verilen ödüllerde bu yıl BİEN " Yapı Malzemesi" kategorisinde "İnce Yapı Bileşenleri" ödülünün sahibi oldu. Türkiye'de ilk kez ve sadece Bien teknolojisiyle üretilen 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karolar Arkimeet 2014 etkinliğinde ödüllendirilerek farklılığını göstermiş oldu. Çatlamaya ve kırılmaya karşı dayanıklı karolar hem iç hem de dış mekanlarda...