27 / 09 / 2024

Bien yapı

Bien yapı

Yapı Sektörü’nün Batimat Russia International Construction and Interior Exhibition 2015, 31 Mart-3 Nisan 2015 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek. Fuarda BİEN’de yeni ve göz alıcı tasarımlarıyla yerini alacak.

Bien Seramik’ten yazlıklara özel kullanışlı tasarımlar!

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

Bien 43 yeni koleksiyonunu UNICERA'da sergiledi!

23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Bien Seramik, Rize'de Retaş Yapı mağazasını açtı!

Bien Seramik’in Rataş Yapı bayisinin açılış töreni renkli geçti. Rize’de ikinci mağazasını açan Rataş Yapı, birçok Bien çalışanının da katıldığı törende açılışı Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ve Kaymakam Adem Can gerçekleştirdi.

Bien, Eskişehir’deki Pecha Kucha etkinliğine sponsor oldu!

12 yıl önce Tokyo’da düzenlenen ve 800’ü aşkın kentte yaratıcı insanları buluşturan uluslararası bir etkinlik Pecha Kucha 9 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yapılacak etkinliğin ana sponsorluğunu Bien üstlendi.

Bien Seramik Çanakkale Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisini açtı!

Bien Seramik’in Çanakkale’de açılışını düzenlediği Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisinin açılış törenine ilgi yoğundu. Bir çok siyasi ve bürokratın katıldığı törende Çanakkale Valisi Ahmet Çınar da vardı.

Bien Seramik Van'da 3 katlı mağaza açtı!

Bien Seramik’in Van’daki bayisi Van Derya Yapı’nın yenilenmesi ve konsept mağaza haline getirilmesinin ardından mağazaya açılış töreni düzenlendi. Mimar ve müteahhitlerin özel konsept mağaza açılışına ilgisi büyüktü

Bien'in usta seminerlerinin ilki Manisa Salihli'de yapıldı!

Bien’in 2009’dan bu yana sektörde daha iyi hizmet verebilmek için düzenlediği “Usta Seminerleri”nin bu yıl ilki Manisa Salihli’de yapıldı.

Bien’in yeni sezon için tasarladığı koleksiyonları MosBuild Fuarı'nda görücüye çıktı!

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’ da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi...

Bien Lotus Serisi RAF Yapı Malzemesi Ödülü’ne layık görüldü!

Kıskandıran sadeliğiyle ilhamını Lotus çiçeğinden alan ve tasarımlarıyla göz dolduran Bien Lotus Serisi 'Kullanıcı Konforunu Sağlamaya ve Gereksinimlerini Karşılamaya Yönelik Sistemler' Kategorisi’nde, RAF Yapı Malzemesi Ödülü’ne layık görüldü...

Bien 16 -19 Nisan'da Rusya'daki MosBuild Fuarı'na katılıyor!

Bien, 16-19 Nisan 2011 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de zengin ürün portföyünden serilerin yanı sıra üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini de tüm dünyaya sergileyecek.

Bien Seramik, Ümraniye'de şube açıyor!

İstanbul Ümraniye'de 30 Haziran Cumartesi günü saat 13:00'de Altıneller Yapı Malzemeleri'nin açılışında yer alacak Bien Seramik, yeni yetkili satıcısının açılışında sürpriz etkinlikler yapacak

Bien Bursa Aktosunlar bayii hizmete açıldı!

Bien'in Bursa'nın yapı malzemeleri satışında öncü firması Aktosunların Türkiye'nin en büyük showroomlarından biri olan yeni mağazasının açılışı İzmir Yolu Görükle mevkiinde gerçekleştirildi

Bien yapı Haberi

Bien yapı
Yapı Sektörü’nde dünyanın önemli pazarlarından olan Batimat Russia International Construction and Interior Exhibition 2015, 31 Mart-3 Nisan 2015 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek. Fuarda BİEN’de yeni ve göz alıcı tasarımlarıyla yerini alacak.
31 Mart-3 Nisan 2015 tarihleri arasında Rusya’nın Moskova şehrinde yapılacak olan Batimat Russia 2015 fuarında BİEN, yenilikçi tarzı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fuara katılacak. Ödül­lü ta­sa­rım­la­rı, çok özel ve sü­rek­li ye­ni­le­nen 800’ü aş­kın ürün yel­pa­ze­siy­le sektörde adından söz ettiren Bİ­EN, Batimat fuarında Taurus, Sultan, Rampas, Emperador, Lava, Perla, Balance, Marmol ve Sherwood gibi iddialı ve ihtişamlı ürünlerini ziyaretçilerine tanıtacak. 77m2 ’lik standında iddialı tasarımlarıyla şov yapacak. BİEN, seramiklerini zarif ve geleneksel Türk motiflerini özenle tasarladığı ürünlere yansıtıyor. BİEN’in fuara katılmasındaki amacı o bölgenin tarzını tanımak, talepleri hakkında bilgi edinmek...