29 / 04 / 2024

bifa bisküvi ve gıda

bifa bisküvi ve gıda

Bifa Bisküvi ve Gıda, 2011 yılında yaklaşık 20 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi...

Beşiktaş Vişnezade 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş ilçesi, Vişnezade Mahallesi, 1289 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Fitch o şirketin kredi notunu değiştirdi! Yaklaşık 4 kat düştü

Genelde Türkiye üzerinde yaptığı düşük notlarla ''sıfırcı'' olarak bilinen Kredi Derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş'nin uzun vadeli kredi notunu 'B' olarak kaydetti

Beşiktaş Vişnezade imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, Vişnezade Mahallesi, 723 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Migros'ta tüm bisküvi, kek, gofret çeşitlerine yüzde 25 indirim! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros Market 68'inci yılına özel tüm bisküvi, kek, gofret çeşitlerine yüzde 25 indirim yaptı. İşte Migros 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ekmek ve simite yüksek zamlar yolda!

Rusya tarafından başlatılan Ukrayna saldırısının ardından buğday fiyatı 200 yılından bu güne olan en yüksek sevisini görürken; ekmek, bisküvi ve makarna gibi ürünlerin fiyatlarını yükseltecek baskı kaydediliyor. 

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

6. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali sona erdi!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

Ülker, Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak!

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak.

Siss Proje Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siss Proje Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şişman tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Yenisan İnşaat ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Yenisan İnşaat ve Yönetim Anonim Şirketi, Barbaros Hayret Binicioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 6 milyon TL sermaye ile 30 Haziran'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Profesör Doktor Alaaddin Yavaşça Sokak'ta kuruldu.

Odunpazarı Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki imar planı onaylandı!

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.

bifa bisküvi ve gıda Haberi

bifa bisküvi ve gıda
Bifa Bisküvi ve Gıda, 2011 yılında yaklaşık 20 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi. Bifa Bisküvi ve Gıda firması 2013 yılında büyüme stratejisine bağlı olarak 25 milyon TL'lik yatırım yapmayı hedefliyor. Karamanda 94 bin 274 metrekare toplam alan üzerine kurulu 75 bin 548 metrekare kapalı alana sahip tesis...