22 / 07 / 2024

Big Chefs menüleri

Big Chefs menüleri

Samimi atmosferi, iştah açan sunumları, lezzetlere kattığı benzersiz dokunuşları ile yeme – içme dünyasına yön veren Big Chefs güzel bir kahvaltı ile güne iyi bir başlangıç yapmak isteyenlerin favorisi…

Ünlü ekonomist uyardı: İftar menüsü tuzağına dikkat

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar menüleri de yeniden gündem oldu. Geçen yıldan beri en az yüzde yüz artan iftar menüleri konusunda ekonomist Mert Başaran uyardı: "İftar menüsü denen şeye sakın kanmayın."

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti

Ramazan ayınına sayılı günler kala iftar menüleri paylaşılmaya başlandı. İftar menülerinin fiyatlarını görenler adeta şok oldu. Menüleri fiyatları resmen fırladı. İşte 2024 iftar menülerinin fiyatları...

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi 13 serisi, cihazın performansını, kamerasını ve pil ömrünü öven birçok yorumcu ile büyük beğeni topladı. Bu cihazlar nispeten yeni olmasına rağmen, teknoloji dünyası her zaman sırada ne olduğunu görmek için heyecanlı. Telefonun ilk görüntüleri, ekranın tasarımında önemli değişiklikler getirec

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Fiyat artışlarına rağmen en ucuz çimento Türkiye'de!

Dünya ÇimenTO Birliği'ne göre; 2023 senesinde çimentoda küresel talep çoğalmayacak, fakat maliyet yükselişleri nedeni ile çimento fiyatları çift haneli artmayı sürdürecek. Dünya Çimento Birliği (WCA) Direktörü Emir Adıgüzel, artan fiyatlara rağmen en ucuz çimentonun Türkiye’de olduğunu belirtti.

Bakanın açıklamasına rağmen özel okullardaki zam yüzde 200’leri aştı, veliler isyanda!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in dün yaptığı, “Özel öğretim kurumları için zam oranlarını haftaya belirleyeceğiz” açıklamasına rağmen, özel okullarda zam oranlarının yüzde 200’leri bulduğunu belirten veliler isyan etti!

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

Big Chefs’in yüzde 40’ı Taxim Capital’in oldu!

2007 yılında Gamze Cizreli tarafından kurulan Big Chefs’in yüzde 40’ı özel sermaye fonu Taxim Capital’e geçti. 200 milyon liraya yaklaşan cirosuyla dikkat çeken Big Chefs, bu yatırımla yurtdışında büyümeyi hedefliyor.

Big Chefs 36'ncı şubesini One Tower AVM'de açtı!

Ankara'da doğan ve farklı tarzı, sıcak atmosferi ve özel lezzetleriyle ünü ülke dışına yayılan Big Chefs'in 36'ncı şubesi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Big Chefs Diyarbakır kapandı!

Geçtiğimiz yıl bu dönemde 1.5 milyon dolar yatırımla Diyarbakır Fıskaya’da 4 bin metrekarelik restoran açan ‘Big Chefs’, yeri belediyeden kiralayınca bölge halkı ayaklandı. Big Chefs, Türkiye’deki en büyük restoranını 1 yılda kapatmak zorunda kaldı.

Serbest Göçmen işlemleri artık İç İşleri Bakanlığı'nda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünün yürüttüğü serbest göçmenlere ilişkin işlemler, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne devredildi. Protokol 1 Nisan'da imzalandı...

Big Chefs menüleri Haberi

Big Chefs menüleri

Samimi atmosferi, iştah açan sunumları, lezzetlere kattığı benzersiz dokunuşları ile yeme – içme dünyasına yön veren Big Chefs güzel bir kahvaltı ile güne iyi bir başlangıç yapmak isteyenlerin favorisi… Haftanın yedi günü Big Chefs menüsünde bulabileceğiniz kahvaltı lezzetlerinin yanı sıra hafta sonuna özel, açık büfe kahvaltıları ve brunch lezzetleri de tüm haftanın yorgunluğunu keyifle atmanızı sağlıyor.

Şehrin en merkezi, en dinamik ve özel noktalarından Etiler’i de bu keyifli mutluluğa dahil eden Büyük Şefler, Pazar sabahları için kendilerine yaraşır, oldukça büyük, oldukça zengin bir brunch hazırladılar. Şairin de dediği gibi “kahvaltının mutlulukla bir ilişkisi olmalı” ki bu brunchta yer alan lezzetler ve çeşitlilik daha tatmadan gördüğünüz anda bile yüzünüzde benzersiz bir gülümsemeye neden oluyor.  İşte o gülümsemeyi ve güne sevdiklerinizle başlayıp,...