07 / 05 / 2024

bıg5 dubai fuarı

bıg5 dubai fuarı

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımalarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirtti. Akyıldırım, ''Arap ülkeleri projelerini üstlenmemizin yolu açılıyor'' dedi.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Türk inşaat sektörü Güney Kore’de buluşuyor!

Güney Kore’de düzenlenecek olan fuarlardan yapı ve inşaat sektörünün en büyük fuarı Korea Build, 26 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında başkent Seul’da gerçekleşecek.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

İstanbul'da konutlar değerlendi!

İstanbul'un Ortadoğu bölgelerinde Dubai’den daha değerli olduğunu söyleyen GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, ''1 milyon dolara Londra’da 30 metrekare bir daire satın alınabilirken, İstanbul’da 100 metrekare bir daire satın alınabiliyor'' dedi.

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

Körfez’de Türkiye rüzgarı esti!

Dubai’de her yıl gerçekleştirilen Cityscape Global Dubai Fuarı’na bu yıl da ilgi yoğundu. İstanbul Ticaret Odası’yla birlikte fuara giden Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım açıklamalarda bulundu.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk ve en büyük fuarı olan 5. CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı'nda yerini alıyor!

Fuarda, Strada Bahçeşehir başta olmak üzere İstanbul ve Bodrum’daki projelerini yatırımcılara sunacak olan Aremas, yabancı yatırımcıların nabzını tutmayı planlıyor.

CNR Emlak Ankara 7-10 Eylül'de!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün en büyük fuarı CNR Emlak Ankara, 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenecek. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü fuarda yerini alacak.

40. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Türk yapı sektörünün en büyük fuarı Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da başladı. Fuar kapsamında bu yıl 40 farklı etkinlik gerçekleştiriliyor.

Türkiye'nin en büyük fuar alanının inşaatı bu ay başlayacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), Türkiye'nin en büyük fuar alanını inşa edecek. 500 milyon dolarlık merkezin inşaatı bu ay başlayacak.

bıg5 dubai fuarı Haberi

bıg5 dubai fuarı

Pakpen, yapı ve inşaat malzemeleri sektörünün 35 yıldır kaplama, izolasyon, HVAC, banyo ve mutfak, çelik, su teknolojileri, kapı ve pencere gibi, hemen her dalını bir araya getiren BİG 5 Dubai Fuarı'nda, ürünlerini tanıttı. 17-20 Kasım 2014 tarihinde ziyaretçileriyle buluşan fuar, 1979 yılından bu yana inşaat sektöründe ürün tedarikçileri ile alıcılan buluşturuyor. 


Ortadoğu'nun en büyük inşaat fuan olan BIG 5 Dubai'nin, her yıl 50 binin üzerinde ziyaretçi ağırladığı bilgisini veren Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, fuar sayesinde Pakpen olarak Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin yatınmcılanyla buluşma fırsatı bulduklarını kaydetti. Pakpen'iıı kalite iddiasını yurtdışına taşımanın kendileri için öncelikli olduğunu vurgulayan Akyıldırım, yurtdışı fuarların bu hedeflerini gerçekleştirmede önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.


Akyıldırım, önümüzdeki süreçte, Azerbaycan başta olmak üzere komşu ülkelerde ve Körfez...