05 / 05 / 2024

BigChefs kurucuları

BigChefs kurucuları

Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı. Restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz'' dedi.

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak

Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger yeni bir sosyal medya uygulaması başlatıyorlar,ancak ilk odak noktası sosyal unsurların aksine özellikle içerik üzerinde olacak. En azından ilk aşamalarında.

Mesan Kilit, Almanya'da ofis ve depo alanları inşa ediyor!

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Tesla, Bitcoin ile ödemeyi askıya aldı!

Tesla'nın kurucularından olan Elon Musk, şirketin araç satışlarında Bitcoin kullanmayı askıya aldıklarını açıkladı. Musk'ın açıklamasından sonra Bitcoin fiyatı düşmeye başladı. 

Bill Gates'in Kastamonu'dan arsa aldığı iddia edildi!

Microsoft şirketinin kurucularındandır ve şu anda şirketin teknik danışmanlığını yapan Bill Gates'in Kastamonu'dan arsa aldığı iddiası sosyal medyayı yıktı geçti.

Larry Ellison, 300 milyon dolarlık adasında yeni şehir kuracak!

Dünyanın Microsoft'tan sonraki en büyük ikinci yazılım şirketi olan Oracle'ın kurucularından milyarder Larry Ellison, atın aldığı adada hayallerini hayata geçirebilirse dünyada bir ilki başaracak.

Espressolab'den 4 yeni şube!

Kocadağ Ailesi Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Espressolab'in Kurucularından Esat Kocadağ, "Şu an 8 tane dükkanımız var, 4 tane de açılacak olan var" dedi.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Gözlemio Türkiye'de 5 yılda 100 şube açacak!

Gözlemio, geleneksel gözleme lezzetini kurumsal bir formata dönüştürdü. İlk şubesi Şişli'de açılan Gözlemio'nun kurucuları, 5 yılın sonunda Türkiye genelinde 100 şube açmayı hedeflediklerini belirtti...

BigChefs kurucuları Haberi

BigChefs kurucuları

Restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı.  Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz. Burada hizmet vermekten dolayı çok mutluyuz'' dedi. Cizreli işletmeci Şefik Öztek'in de aynı otelde ''Bu Teras'' adlı bir mekan açacağını söyledi.


Hürriyet...