17 / 05 / 2024

BİGMEV bayram turizmi

BİGMEV bayram turizmi

Türk turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Bosna Hersek, sahip olduğu doğal güzellik ve tarihi özellikleri ile 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de Türk turistlere keyifli ve farklı bir tatil vaad ediyor...

Akbank'tan bayram için büyük fırsat

Akbank'tan bayram için büyük fırsat geldi. Faydalanmak isteyen vatandaşların hemen bakması gerekiyor.

Selçuk Geçer doları bıraktı asgari ücret tahminini açıkladı! Bu rakam olursa milyonlar bayram edecek! Hemen bir bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer doları bıraktı asgari ücreti yorumladı... Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in 2023 asgari ücret yorumu şok etti. Eğer asgari ücret bu rakam olursa milyonlar bayram edecek!

Arçelik'ten Zafer Bayramı coşkusu! Seçili ürünlerde büyük indirim! İşte Arçelik 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Arçelik Zafer Bayramı'na özel seçili ürünlerde büyük kampanya başlattı. Bulaşık makinesinden, kahve makinesine kadar aradığınız tüm ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz. İşte Arçelik Zafer Bayramı'na özel fiyat listesi...

Mutfak tüpünde bayram sevinci! Büyük tüpe dev indirim! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bu senenin başından beri zamlandıkça zamlanan mutfak tüpüne Bayram öncesi müjde geldi! Büyük tüpe dev bir indirim uygulandı! Böylesi daha önce yapılmamıştı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüp fiyatları ne kadar? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BİM bayram kataloğunda neler var? BİM bayram kataloğu yayınlandı mı?

BİM bayram kataloğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ekonomik fiyatlarla bayramınızı şenlendirecek BİM kataloğu büyük kolaylık sağlıyor. İşte BİM bayram kataloğu!

Kurban Bayramı öncesi üzücü haber! Vatandaşlar hazırlıklı olsun. En ucuz büyükbaş hayvanın fiyatı dudak uçuklattı

Kurban Bayramı öncesi büyükbaş ve küçükbaş fiyatları merak konusu oldu. Ağrı’daki besiciler kurbanlık fiyatlarıyla ilgili kötü haberi verdi.

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!

1.100 TL bayram ikramiyesi alan emeklilere büyük müjde geldi. Bankalar, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para verecek...

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Türkiye'de turizm sektörü ne durumda?

Artan gerginlik, GAP bölgesinde hem turizmi, hem de yatırımları etkiliyor. GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım ve çalışmaların devam ettiğini, ancak turizm alanında ciddi sıkıntı yaşandığını açıkladı.

Emsan Miyagi Bıçak Seti ile lezzetli bayram sofraları!

Emsan’ın özel olarak tasarlanan Miyagi Bıçak Seti, Kurban Bayramı’nda mutfakların baş yardımcısı olacak. Miyagi Bıçak Seti’nin yardımıyla lezzetli bayram sofraları daha kolay hazırlanacak.

Büyükada Çarşı Camii 2016'nın Ramazan Bayramı'nda açılacak!

Büyükada İskelesi'nin yakınında 465 metrekarelik alana proje yarışmasının ardından yapılacak Çarşı Camisi'nin gelecek yıl Ramazan Bayramı'nda ibadete açılması planlanıyor.

BİGMEV bayram turizmi Haberi

BİGMEV bayram turizmi

Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV) bayramı Bosna Hersek’te geçirmeyi düşünenlere öneriler derledi..

Tarihi ve doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekleyen hazine durumundaki Bosna-Hersek 9 günlük bayram tatilinde de Türk turistlere birçok seçeneği bir arada sunuyor. Zenginliği birçok seçeneği bir arada bulabileceğiniz Avrupa’nın ortasındaki Osmanlı diyarı Bosna Hersek, tüm bu güzelliklerinin yanında öteden beri devam ettirdikleri Türk gelenekleriyle de eskiden kalma bir bayram sevinci yaşatıyor. 

Bosna Hersek’e vizesiz giriş yapabilen Türk turistler, Balkanlar’da Osmanlı'ya ait izler taşıyan cami, köprü, han, hamam, kütüphane ve medrese gibi yüzlerce eserin bulunduğu Bosna-Hersek’te, bu tarihi zenginlik ile birlikte "cennet" gibi doğal güzellikleri de görme şansına sahip oluyorlar.

Doğu ile Batının bir sentezi olan Bosna Hersek’te, turistler kültür ve inanç turizminden, orman ve nehir kenarlarında her türlü...