14 / 05 / 2024

Bilal Durmuş

Bilal Durmuş

Asia Proje Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Durmuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Üsküdar, Çeçen Sokak, A.Acıbadem Sitesi, Kent Etabı Kent Kule'de kuruldu.

Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul? İşte ayrıntılar...

Durmuş Döven​ kimdir? Kaç yaşında?

Reysaş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Ekrem Can Durmuş tarafından kuruldu.

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Korkmaz tarafından kuruldu.

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sarı tarafından kuruldu.

Mita Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mita Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Durmuş tarafından kuruldu.

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durmuş ve Aykut Durmuş ortaklığında kuruldu.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

Durmuş Döven​ kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven​ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Durmuş Döven'in biyografisi...

Bilal Durmuş Haberi

Bilal Durmuş

Asia Proje Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Durmuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Üsküdar, Çeçen Sokak, A.Acıbadem Sitesi, Kent Etabı Kent Kule'de kuruldu.


Asia Proje Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı  taahhüt, taşeronluk hizmetleri,Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı inşaatları, tersaneler,havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşaa etmek, inşaasını taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve...