03 / 05 / 2024

bilal pamuk

bilal pamuk

Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Bilal Pamuk, eski bir mahalle olmamıza rağmen mahallemiz hiçbir şekilde ilerlemedi. Mahallemizdeki binaların imarı yok bu bakımdan da bir hizmet istediğimizde imar bahane ediliyor.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Merakla beklenen preseli lif pamuk satış ihalesi duyuruldu! İşte detaylar…

Pamuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Preseli Lif Pamuk Satışı İhale İlanı’nı duyurdu. Buna göre çok sayıda prese satışı yapılacak. İşte detaylar…

Tarımsal emtialarda seyir nasıl olacak? Pamuk, mısır ve buğday fiyatları yükselecek mi?

Tarımsal emtialarda fiyatların yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Buğday, mısır ve pamuk fiyatları üzerindeki yukarı yönlü hareketi Ukrayna-Rusya savaşındaki son gelişmeler, Fed'in alacağı kararlar ve Çin'in açılmasının desteklemesi bekleniyor.

Bakır ve pamuk, 2022’de küresel ekonomiye damga vurdu!

Küresel gelişmeler emtia fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Metal cephesinde bakır, tarım cephesinde ise pamuk, küresel piyasalardaki endişeler ve farklı etmenlerle yıl içinde ciddi oranda düşüş gösterdi.

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Korkmaz tarafından kuruldu.

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sarı tarafından kuruldu.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Ordu Hz.Bilal Camisi’nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Camisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı. Cami 450 kişi kapasiteli olacak.

bilal pamuk Haberi

bilal pamuk

Bursa Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Bilal Pamuk, eski bir mahalle olmamıza rağmen mahallemiz hiçbir şekilde ilerlemedi. Mahallemizdeki binaların imarı yok bu bakımdan da bir hizmet istediğimizde imar bahane ediliyor. Yeni kurulan mahallelere bakıyorum bir de bizim mahalleye bakıyorum arasında birçok fark görüyorum diyen Pamuk, yetkililer artık bizim mahallemizi de unutmasın dedi. 


Şenol İlhan: Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Sayın Bilal Pamuk Bursa Haber Gazetesi olarak sizi kısaca tanıyabilir miyiz? 


Bilal Pamuk: 1963 yıhnda Tokat'ta doğdum. 1966 yıhnda buraya yerleştik. 

Küçüldüğümüzden beri buradayız. Bu mahalle 4 hane olarak kuruldu. Ne Bağlarbaşı vardı ne de Beşevler vardı. İlkokulu okumak için Hürriyet'e gittik. 20 sene biz çanım- çiğnedik okula gitmek için. Soma bu yollar yapıldı. Ama mahallemizdeki hizmet aralığına bakıldığında yine hizmet alamıyoruz. Sıkıntılarımız bu konuda...